CHciałbym wam przedstawić Jescze nei skonczony ale myśle że gotowy do reklamy - portal FPP Up.
Na wstępie prosze o wypisanie plusów i minusów.
Ocena portalu:
Proszę abyście oceniali w ten sposób:
Treść merytoryczna(działy, newsy) x/10
serwer strony(webd.pl jest): x/10
grafika strony(sam przerabiałem szate
)/forum(szata z szablonu[narazie], tu niestety nic nie zdziałam): x/10 / x/10
Ogólnie strone: x/10
Ogólnie forum(mało jest userów i tematów bo wkońcu zaczynamy reklame dopiero nie?): x/10
Oraz po głębszym wmyśleniu ocenili cały nasz serwis: x/10
Opis strony:
Strona poświęcona jest grą typu FPP. Zapraszam do obejzenia naszej Kroniki, w niej są zapisane najważniejsze wydarzenia.
Chciałbym także was poinformować ze coś ejst z szatą, i nie wszyscy widzą obrazek w tle, ci co go nie widzą(niech żałóją - Cichy sie spisał
) powinni widzieć czarne tło(początkowo było widoczne białe
). Nasza strona(moja i Szczurka) - FPP Up ma inną etmatyke niż reklamowane tu najczęściej strony, więc myśle ze podniesicie ocena za oryginalność. ZAchecam do zarejestrowania się na Forum i pisania na nim.
To chyba wszystko co mam wam do przekazania.
PZDR
EDIT: Jeśli nie che wam siętylu ocen dawać to poprostu wypiszcie plusy i minusy... i dajcie ogólna ocene... Komentójcie
PS: Aktyalnie STRONa nie działa, coś jest z webd.pl, ale forum jest na yoyo.pl węc działa
.
EDIT@:strona już działa
.
Na wstępie prosze o wypisanie plusów i minusów.
Ocena portalu:
Proszę abyście oceniali w ten sposób:
Treść merytoryczna(działy, newsy) x/10
serwer strony(webd.pl jest): x/10
grafika strony(sam przerabiałem szate
Ogólnie strone: x/10
Ogólnie forum(mało jest userów i tematów bo wkońcu zaczynamy reklame dopiero nie?): x/10
Oraz po głębszym wmyśleniu ocenili cały nasz serwis: x/10
Opis strony:
Strona poświęcona jest grą typu FPP. Zapraszam do obejzenia naszej Kroniki, w niej są zapisane najważniejsze wydarzenia.
Chciałbym także was poinformować ze coś ejst z szatą, i nie wszyscy widzą obrazek w tle, ci co go nie widzą(niech żałóją - Cichy sie spisał
To chyba wszystko co mam wam do przekazania.
PZDR
EDIT: Jeśli nie che wam siętylu ocen dawać to poprostu wypiszcie plusy i minusy... i dajcie ogólna ocene... Komentójcie
PS: Aktyalnie STRONa nie działa, coś jest z webd.pl, ale forum jest na yoyo.pl węc działa
EDIT@:strona już działa