Fpp Up

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ze Szczurkiem i Shooxem postanowiliśmy sobie zrobić taki portal oo Grach FPP, dlatego jeżeli ktoś z was gra w jakieś gry typu Quake 3, UT 2003/2004,ET, CS itp, itd, wiecie gry takie strzelanki przez NETA! DLatego jeśli garcie to składam takim osobą propozycje; czy nie chcieli byście być u nas redami/ ew. przy dużych umiejętnościach naczelnymi redami co do jekiś gier?? STrony jeszce nie ma ale jak będzie skłąd to załoze serwa, już mam jeden upatrzony, zrobie strone i żeby wsyztsko szybko ruszyło na raz bez jakiegoś pzreciągania, tak więc piszcie:p.

PS: Ten serwer to nie lycos:p, ale jportal będzie xD, tak najszybciej.
Mysle że nam pomożecie.

PS8-3: Aha piszcie w tym temacie, po czym do mnie na GG się zgłąszajcie w spawie obgadania dokładnych szczegółów.
Pozdro 500 FPP maniaki:p.

EDIT: jakby ktos nie wiedział to moje GG to 5661204....

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja kiedyś grałem całkiem spory czas w ET, i jakby co to mogę pomóc jako wolny strzelec, więc jakby co to dajcie znać, zainstaluje giere i mozecie na mnie liczyć. O sobie pisać chyba nie muszę bo zainteresowani znają mnie całkiem nieźle.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Lares_

Paladyn Wody
No coż moge z recenzować kilka gierek CoD2, CoD1, CoD1-dodatek, c-s, MoH-AA, MoH-PA i kilka innych do szczurka gg mam to może sie dogadam moge też napisać recenzje próbną
tongue.gif

darkrider

Debile
Ja mogę pomoć trochę pisać o Counter Strike:Source i Marine Sharpshooter 2.
Możesz na mnie liczyć.

Pozdro darkrider

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmmm no naarzie pare osób się zglosilo, zagadajcie do meni jutro na GG, jak tlkyo mi aktywują konto na serwie to zabieram sie za robienie szkieletu stronyP, potem tylko narządy tej strony zrobić i Shoox ubranie (szate graficzną) zrobi(ma zrobić) xD i bęsdzie gites....
am więc wszyscy co sie zgłosili napiszcie jak już m ówiłem jutro lub pojutrze do mnie na GG jak już szkielet będzie.
PS: Dark rider, fajnie że się zgłosiłęś
tongue.gif
bo ja pisze działy o CS'ie łownie a jeszce będzie ktoś pisał o CS:S , będzie komplet;).
Przydałby się ktoś do pisania działów o innych grach:p nie żeby były tlkyo kilka, pliis wychodźcie sami z propozucjami jak amcie czas na pisanie.
Pozdro FPP maniaki
tongue.gif
!

darkrider

Debile
Siemka!!!
Jutro lub dzisiaj bede na GG wiec troche pogadamy o tym. Moj numer jak cos to 2374298 a mail to jakubwr@yahoo.com. (Sorry za bledy ale pisze ze szkoly z angielskim Windowsem).
biggrin.gif

Pozdro darkrider

Lares_

Paladyn Wody
Jodełko mówisz o innych grach ... no coż moge pisać jak już wcześniej wspomniałem o MoH:AA, MoH:pA i wszystkie call of duty, oczywiście et również ale przypuszczam że na ten temat szczurek bedzie pisał
tongue.gif
moge również korektorować stronke (błędy ortograficzne) miałem pogadać z tobą wczoraj ale grałeś w C-s
tongue.gif

Blair

Członek #RN
VIP
Ja też moge pracować z wami nad stronką lub forum o FPP . Mam duże doświadczenie z grami takimi jak Counter Strike lub Unreal Tournament .
Jak by co to Jodełko napisz czy mnie weźmiesz.

Edit1: Jodełko grał w UT 2k3

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
wszystkim wzezme tlkyo jets kfestia zaufania, nei znam was (prócz Godfathera) daltego narzie będziecie pisać działy a ja j będe zamieszczał.
Co do stronki to jportal już jmest wgrany tlyko baza MysQL ejszce nei ejst uaktywniona, resztę będzie robione jutro i omże już jutro strona będzie działać i zagadam do was na GG lub wy do mnie bo nei wsyztskich GG znam i powiem zebyście pisali coś, ij to pozamieszczam z waszymi dopisamy....
PS: Blair jaki UT? 2k3? czy 2k4?
POzdro 500

Blair

Członek #RN
VIP
Chciałbym powiedzieć tym co sie zgłosili na redów: Strona już jest, jakie działy macie pisać i co to zgadajcie się z Jodełkiem na GG, on mnie prosił o napisanie tego posta a żeby był on widoczny. Mam nadzieje że FPP.UP bedzie się rozwiajć
i powstanie z tego duży serwis gier fpp . Pozdrawiam przyszłych redów
biggrin.gif

Edit : Ehhh coś padło i nie wyświetla działów, w każdym z nich jest jeden i ten sam tekst który można zmieniać w plikach ale dalej jest ten sam... Chyba będzie pzresiadka na płątnego serwa - mówi Jodełko

Do góry Bottom