Forum Hagala

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hej! Chciałbym polecić userom tego forum pewną stronkę. Jej głównym tematem są runy i inne "okultystyczne" rzeczy. Adres to www.hagal.pl. Sam tą stronę odkryłem...wczoraj
smile.gif
, ale jest nawet fajna. Ma też ciekawe działy. Pozdro!

RaVeN

Admin Site
Weteran
Tematyka naprawdę ciekawa, treśc metoryczna naprawdę interesująca. Gorzej z oprawą graficzną i kodowaniem. Opcją <center> pogardzili :/. No cóż jak znajdę czas we ferie napewno poczytam ^^ Intressting.

G

Gray_Fox

Guest
Rotfl ......

Wszelkie okultystyczne rzeczy, pisma, etc według mnie to zwykłe śmiecie. Strona słaba graficznie, jak również treść jest zgniła. Niech nikt sie nie obraża, moje zdanie może być kontrowersyjne, ale okultystyka, wrózby, tarot etc to zwykły shit
smile.gif
:]

0/10

Tyle.

Avaneger

Member
Hmm...
Nawet fajna stronka . Ciekawie zrobiona . Szczególnie podoba mi się dział z ziołami . Wróżbiarstwo itd nie zabardzo w to wierze ale mimo to strona ok . Dużo treści i można się dowiedzieć paru ciekawych żeczy . Nie mam zastrzeżeń co do grafiki strony . Według mnie strona jest spoko .

Oceniam 6/10

Pozdro

darkrider

Debile
Strona ta jest dla ludzi zakreconych, którzy wierza we wszyskie cuda i dziwy. Mysle, ze ta strona nalezy do jakiegos zakrecenca takiego jak Gollum w Wladcy Pierscieni. Daje tej strone 0/10. Ta strona moze opetac ludzi, bo jest tam duzo jakichs geb jakiegos faceta. Popatrzylem tylko chwile i wyszedlem
biggrin.gif

Pozdro darkrider

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Strona wyjątkowa zapewne. Mało stron posiada podobną tematykę i uznaje ją za wyjątkową. Strona od względu graficznego nie wygląda tak źle. Sama tematyka, wydaje mi się bardzo dziwna, nie ukrywam, że nie interesuje się głupotami zamieszczonymi na tej stronie.
QUOTE Ta strona moze opetac ludzi...

LoL! Tą stronę, można uznać jako domową, i nie myślę, tak jak ty, że ta strona może opętać kogoś. Dużo osób lubi czytać takie rzeczy, a inni nie.

Pozdrawiam

Dark Shadows

Active Member
Czego "prawie" wszyscy tak źle wypowiadacie się na temat tego, co znajduje się na stronie?
dry.gif
Każdy ma prawo pisać, o czym chce i co mu się podoba. Z pewnymi ograniczeniami.
rolleyes.gif
Jeśli go to interesuje to nie nazwałbym tego głupotą, mimo że sam w to nie wierze i nie interesuje się tym. Trzeba uszanować to, że ktoś to lubi.
wink.gif
Stronka nie jest na temat, który lubię, ale posiada dobre treści i dobrze się prezentuje mimo nie najlepszej, co nie znaczy, że złej oprawy graficznej.

Ocena to 7/10. W końcu o czymś innym można poczytać.
smile.gif

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom