Fisk

Status
Zamknięty.

GaNdi

Weteran
Weteran
Gdy zostałem strażnikiem poszedłem do Stone po lepszą zbroje,wchodze tam i nie widze Fiska,podchodze do ławy przy której był i widzę,że on jest...death :eek: ,nie mówie,że mi to przeszkadza :twisted: , miał przecie facet całkiem niezłe wyposażenie,ale pytam się czy u was sie to zdażyło(gdy grałem magiem już tego niebyło),bo jesli nie to mam buga

Sorry, pomyliło mi się miałem to dac do gothica 1,ale cóż nikt nie jest doskonały :(

Edytowany Przez cLoNe_xx
Nie pisz postów podrząd za takie cosik można dostać upomnienie.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
B-u-G, trzy słowa x] Ja nic takiego nie miałem...

Tibrion

Weteran
Weteran
przykro mi ale nic na to się chyba nie da poradzic - szczerze mówiąc nie zdarzyło mi sie nigdy cos takiego weź po prostu załaduj sejwa może pomoże ale ja tam tego na 100% nie wiem

RaVeN

Admin Site
Weteran
a nk

no cóz .... przykro mi ale nic ci nie poradzimy grałem każda postacią i nic takiego nie było :D

PS A moż ty go zabiłęs bo lunatykowałęs alebo podświadomoie :p

Morf Szczecin

Member
Morze go przes przypadek załatwiłeś a nawet nie wiedziałeś ale umnie tesz tego nie było :D Morze kogoś wnerwił albo kogoś hciał oszukać przy sprzedarzy skarpetek :D

Nieh Inos ma cie w swej opiece

GaNdi

Weteran
Weteran
Wiesz Morf chyba masz racje chciałem kupić skarpetki,a gościu nie miał więc go załatwiłem

RaVeN

Admin Site
Weteran
no

NO widzisz gandi :D i po problemi może ktos się na ciebie rzuciłty przebiegałes koło fiksa tamten trafił fiks zaczalis się tłuc i fiks zdechł :D i dlatego :

Tibrion

Weteran
Weteran
a może tak go robiłeś w balona na sprzedaży skarpetek że ze smutku popełnił Harakiri :D

Morf Szczecin

Member
A morze skoczył z wierzy bo stracił ostatnie gacie i niemiał dla czego żyć :D

Nieh Innos ma cie w swej opiece

GaNdi

Weteran
Weteran
Proponuje zamknąć ten temat ponieważ pojawiają się już bzdurne odpowiedzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom