Firefox 3

Status
Zamknięty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam.

Niedawno (czyt: dziś popołudniu) robiłem pewne czyszczenie kompa. Po wykonaniu roboty wszystko było OK. Ale, chcąc uruchomić Firefoxa wyskakiwał komunikat: Okno jest otwarte, ale nie można go zamknąć. Zamknij Firefoxa, lub uruchom ponownie komputer.
Oczywiście wszystko to znacznie uprościłem :D. Tyle że Firefox był zamknięty ! W menedżerze zadań też go nie było. Ale trudno, pomyślałem i wyłączyłem komputer. Później po następnym uruchomieniu wyskakiwał ten sam komunikat. Wtedy przystąpiłem do przywracania systemu. No super, uruchamia się. Ale straciło się wszystko. Nie ma ustawień, zakładek itd. ! <beczy> Próbowałem już różnych punktów przywracania, ale dalej jest tak samo.
Druga sprawa - maile. Wiadomości się co prawda zachowały, ale nie ma kontaktów !

Czy ktoś może mi pomóc ? Bardzo proszę.

Ave

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Poszukaj na kompie pliku "bookmarks.html". Jeśli nie masz go nigdzie, to nie da rady odzyskać zakładek.
Co do maili - gdzie nie masz tych kontaktów, w outlooku? Jeśli tak, to pawdopodobnie też nie da się ich przywrócić.
Będziesz miał nauczkę na przyszłość, żeby zawsze mieć kopie zapasowe ważniejszych plików, bo nigdy nie wiadomo, co może się przytrafić blaszakowi ;)

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom