Filmy

Status
Zamknięty.

Ancymon

Member
No właśnie.Z chęcią poznam wasze ulubione momenty filmowe.
Mój ulubiony filmik to filmik przedstawiający ładowanie Uriziela.Nie wiem czemu.Wydaje mi się sympatyczny. ;)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Muj ulubiony filmik to przyzywanie Śniącego. Jak on się im pokazuje. Właśnie wtedy dowiadujemy sie, że Śniący to potwór.

palpatin

New Member
ładowanie URIZELA zdecydowanie, najbardziej podoba mi się wku***zdenerwowany Saturas (bodajże to on) wymachujący pięścią :]

ShadowDiego45

New Member
Ciekawi mnie przyzwanie śniącego w Drugim rozdziale ale film z wygnania śniącego jest ciekawszy :)

Pozdro ;)

felek

Member
Mi sie najbardziej podoba intro z Gothic 2 super jest upadek bariery nawet fajnie to wymyślili ale szkoda że beziego przywalają kamienie :rolleyes:

Najemnik@

Member
Moj ulubiony film w G1 to ostatnia walka kiedy to wbijamy w glowe uriziel sniacemu ,a on zostaje wygnany xD

Franklin

Member
Zdecydowanie naładowanie Uriziela. Mina Beziego jest niesamowita jak wściekły Saturas się na niego gapi. Ten uśmieszek Bezimiennego powala. ;)

Karpielek

VIP
VIP
Tak jak Najemnik najbardziej podobalo mi sie wygnanie Śniacego. Nie wiem czemu? Moze dlatego ze Bezi poraz pierwszy tryumfuje nad złem :)

Green Day

New Member
Ładowanie Uriziela zdecydowanie. Mina Beziego i wkurzony Saturas. No poprostu super.

Dolina

New Member
Myślę, że ciekawy jest filmik kiedy Bezi ładował Uriziela xD Tą minę którą zrobił na końcu i magowie wody wkurzeni :D.

Chociaż wygnanie śniącego też jest dobre i takie mroczne xD

Bartazar123

Member
Dość ciekawym filmem Było właśnie ładowanie Uriziela, ale i tak lepszy dla mnie był filmik wprowadzający :D Znam to na pamięć ;p Królestwo Myrtany... ;p

Xasta Mor

New Member
Heh ładowanie Uriziela nie ma sobie równych :) Wszystkich zachwyca mina Beziego gdy Saturas ze złością gapi się na niego :D

Na pierwszym miejscu intro z Gothic I a na drugim intro z Gothic II xD

Pamiętam jak pierwszy raz oglądałem te filmiki, siedziałem wryty w fotel i napalony na grę :)
Zresztą do dziś dnia niema lepszej motywacji do gry niż intro G I

Poza tym lubię filmiki które nie są wyświetlane podczas standardowego przechodzenia gry a jedynie gdy coś zrobimy... np film w którym zostajemy pożarci przez potwora ;] (to akurat z G2)

aztek

New Member
Intro oczywiście :)
Drugie miejsce Extro
Trzecie ładowanie Uriziela

Chyba nie muszę mówić dlaczego :p

Intro ma swój klimat.
Extro to najbardziej dynamiczna scena w grze, a ładowanie Uriziela było zabawne :)

CYTAT
Zresztą do dziś dnia niema lepszej motywacji do gry niż intro G I

Nero vs Dante w Devil May Cry 4 :p Tamto intro dopiero motywuje :p

barlogo

Member
mi się podobało ładowanie uriziela a potem mina saturasa i bezimniennego nie mają sobie równych dobrze ze w kolejnych częściach juz nie są tak nastawienie bo byśmy dedli na 1lvl jak tylko by na nas spojrzeli i bezio znowu zrobiłby tą mine :D

BezimiennyIII

New Member
Zrzucenie do doliny górniczej w gothicu 1 i filmik na samym końcu gothica 2 ale nie ten z pokonaniem smoka smoka

matix24

Member
Mój ulubiony filmik to wygnanie śniącego. Jak bezi z myn mieczem na śniącego i yo jak mówią że znowu ujrzy światło słoneczne a się w gothic 2 okaże że nie...

Dzyl

El Principe
Ładowanie uriziela i wygnanie śniącego.To są według mnie najlepsze filmy w gothic 1.Intro też niczego sobie,zachęca do gry xD.

Wapperek

New Member
Najlepszy jest moim zdaniem filmik początkowy ukazujący początek historii gothic, wojny z orkami, powstanie bariery a szczególnie te słowa tkwią mi mocno podczas tego filmiku - "Wojna z orkami była niezwykle kosztowna...a cenę za nią miała ponieść niewielka grupa skazanców".

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom