Na początek powiem, że w temacie jestem kompletnie zielony, a także że nie zamierzam promować piractwa, więc proszę, aby siły wyższe nie dawały mi warna i nie usuwały tematu
. Tak więc do rzeczy. Ostatnio ściągnąlem sobie film, a ściślej mówiąc Harry Potter i Czara Ognia, w wersji z napisami. I mam parę problemów
. Do odtwarzania mam XviD i All Player v.2.2 jeśli to coś da
1. Film jest podzielony na 3 foldery : CD1 CD2 I Sample. Wypakowałem pliki z folderu CD1, CD2, a w Sample był już wypakowany plik(łącznie 3). Co prawda włączyłem plik z CD1 + tekst (też CD 1 ale o tym dalej), ale mam problem, mianowicie chciałbym połączyć wszystkie 3 pliki video w jedną całość. Słyszałem że do takich operacji nadaje się XviD ale ja bynajmniej nie wiem co należy zrobić.
2. Połączenie tekstu. Chodzi o to że tekst TEŻ jest podzielony na folder z tekstem do CD1 i folder do CD2, a chciałbym je tak zgrabnie połączyć, aby nie trzeba było wytłączać i włączać tego wszystkiego w środku filmu.
Szukałem trochę w necie ale dla mnie jest to "czarna magia".
Proszę o konkretne, dokładne i w miarę łatwe do zrozumienia odpowiedzi.
Pozdro i z góry dzięki za odpowiedzi.
1. Film jest podzielony na 3 foldery : CD1 CD2 I Sample. Wypakowałem pliki z folderu CD1, CD2, a w Sample był już wypakowany plik(łącznie 3). Co prawda włączyłem plik z CD1 + tekst (też CD 1 ale o tym dalej), ale mam problem, mianowicie chciałbym połączyć wszystkie 3 pliki video w jedną całość. Słyszałem że do takich operacji nadaje się XviD ale ja bynajmniej nie wiem co należy zrobić.
2. Połączenie tekstu. Chodzi o to że tekst TEŻ jest podzielony na folder z tekstem do CD1 i folder do CD2, a chciałbym je tak zgrabnie połączyć, aby nie trzeba było wytłączać i włączać tego wszystkiego w środku filmu.
Szukałem trochę w necie ale dla mnie jest to "czarna magia".
Proszę o konkretne, dokładne i w miarę łatwe do zrozumienia odpowiedzi.
Pozdro i z góry dzięki za odpowiedzi.