Filmowe Poszukiwania

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No więc oglądałem taki fajny film na polsacie w sobote wieczorem, ale babcia marudziła i musiałem wyłączyć telewizor, :/ jakby ktoś wiedział jak ten film sie nazywał.

Film bbył a jakiejś lasce co sie cofneła w czasie i musiała zabić jakiegoś kosmite, pomagał jej w tym jakiś morderca na zlecenie albo ktoś w tym stylu. Potem się okazało że ten kosmita to nie ten kosmita i go w koncu nie zabiła, a dalej nie oglądałem.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
W sobotę 1 sierpnia?;)
Były dwa filmy ale żaden nie pasuje do Twojego opisu :p
Pierwszy film to "Siostrzyczki" a drugi to "Gargantua"...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Nie isidro, pomyliłem sie chyba i ten film leciał w piątek i nazywał się amazonka czasu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No i przez Twój błąd musiałem biegać po program TV :p
W piątek o 21:50 zaczął się ten film...wcześniej był "But Manitu" czy jakoś tak...
Na Canal+ lecą niezłe filmy ;)

Pax

Member
Masz rację RoMek, to był film japoński po tytułem Amazonka czasu. Jeśli chodzi o kosmitę to jednak ten kosmita co to miał być zabity, potem okazał się nie tym złym kosmitą, został wykradziony przez złego ziemianina i się okazało, że jednak jak zostanie zabity przez tego złego ziemianina to jego pobratymcy, znaczy się pobratymcy tego dobrego kosmity, zaczną wojnę a nikt nie pozna że oni są dobrzy bo będą tak wqr.... że zabili im przyjaciela, znaczy się tego dobrego kosmitę, że się poprzebierają w takie zbroje co to można się ich przestraszyć, a ta amazonka z przyszłości z tym dobrym ziemianinem tak długo będą walczyć z tym złym ziemianinem aż ET go Home, i okaże się że ona jednak musi po zakończeniu zadania wrócić do przyszłości ale potem z tej przyszłości uratuje tego dobrego ziemianina przed śmiercią i taki się jednak zrobi mały happyend. Aleeeeee, kinooooo. ;)
A czy oglądałeś wczoraj, właściwie z wczoraj na dzisiaj film o francuskiej policji. Kiedyś już powstał serial na ich temat. Chodzi o tak zwane Brygady Tygrysa. Bardziej nowocześni, zdecydowanie lepiej wyszkoleni i zmotoryzowani, a powstali na początku ubiegłego wieku.
Po nim emitowano The Wall z muzyką Pink Floyd. Tęgo już nie oglądałem tym razem, widziałem kiedyś w kinie. Ale warto było.

Do góry Bottom