Film

Status
Zamknięty.

kulps2

New Member
wiecie jakiego programu urzywaci do nakrencania filmuw takich jak :
Gothic - Prawdziwa Historia na you tube

Wieta

Member
Ujmę to tak:

1) Proponuję zajrzenie do słownika języka polskiego ... ;)

2) Bodajże był to Windows Movie Maker :)

3) Darmowa porada ("gdyby"): Nie kręć kolejnej odsłony Gothic : Prawdziwa Historia, za dużo już takich podrób jest na YT ;)

4) DARMOWA PORADA: Zbierz kumpli i rozkręcaj taką gałąź przemysłu filmowego jak dubbing ... Nie zaczynaj od IVO !!!! B)

Te informacje były darmowe, ale się nie przyzwyczajaj; za każdą kolejną będziesz musiał zapłacić XD

Pozdro!

kulps2

New Member
Windows Movie Maker to ja znam ale chodzi mi o program do nakrencania w czasie grania

kulps2

New Member
wielkie dzienki !!!!

nie moge tych programuw uruchomici pomocy !!??

raflas

New Member
CYTAT(gothic 00 @ 06-10-2008, 16:32) index.php?act=findpost&pid=198324

Ty się nas pytasz czy nie możesz uruchomić? ;d Używaj firefoxa, jak nie chce Ci się zaglądać do słownika.
Może byś opisał dlaczego nie potrafisz uruchomić czy coś w tym stylu. Frapsa nie polecam bo strasznie tnie kompa i fpsy spadają (przynajmniej mi ;d). Pozdrawiam, raflas.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT

A czy ty je wogle ściągnołeś i zainstalowałeś???? żeby z tamtej strony ściągnąć trzeba się zarejestrować.

kulps2

New Member
nie czeba sie zajerstrować rejstracja tylko przyspiesza sićonganie nic wiencej
a te programy niechcom mi tworzyci tych filmuw

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
Zaznaczasz przytrzymując lewy przycisk myszy. Ctrl+C. Otwierasz MS Word. Ctrl+V. I spoglądasz, gdzie podkreśla na czerwono, zielono.

A teraz do rzeczy.

Musisz uruchomić game cama i ustawić nowy profil, powinno ci sie wyświetlić okienko, wchodzisz w tym okienku
w folder z zainstalowaną grą wybierasz plik gry (C/Program Files/Piranha Bytes/Gothic/System/Gothic.exe).
game cama chowasz do paska i uruchamiasz Gothica.
A teraz to nie pamiętam chyba trzeba nacisnąć [backspace] wtedy pojawia się w lewym rogu taki pasek tam naciskasz
na [rec] (takie kółko) i gra się nagrywa. Pozdrawiam RoMek

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom