[film] The Simpsons Movie

1

• Total voters
    0

Jedi

Caporegime
VIP
Oglądał już ktoś z was? Mi osobiscie się bardzo podobało, jako ze jestem fanem the simpsons nic tu nie było :).
Podoba mi się bardzo zmontowanie tego wsyztskiego, chodz przyznaje ze to the simpsons sie różni od serialu trochę, bo dodali komercyjny motyw trche (nie bede mowil jaki obejzycie to zobaczycie :) )
Wypowiedzcie się :)

Pozdro

Glifion

Hitman
Weteran
Miałem to szczęście i widziałem w kinie wersję z napisami, ale powiem jedno... serial jest o niebo lepszy, a przynajmniej początkowe serie. Z tego co słyszałem najnowsze sezony wypadają raczej blado. Film, cóż miał kilka fajnych momentów, ale mimo wszystko to było dla mnie trochę mało. Spodziewałem się większej bomby, dlatego mogę jedynie dać 6/10

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
A ja widziałem Deutsch Version, bo do polski mnie się nie chciało jechać. Świetne, Świetne, Świetne, Świetne. Film cudowny. Oczywiście da best był Schwarzeneger i ten jego kosmiczny akcent xD Nie wiem jak to po angielsku brzmiało, ale po niemiecku było komiczne. Jeśli ktoś z was kuma dojcz to proszę: 1. Schwarzeneger: Ich bin gewählt um zu lenken, nicht um zu denken. 2. Schwarzeneger: Riesengroße, scharfe Zähne, jede Menge schreklicher, glotzender Augen - das ist ja wie Weihnachten bei den Kennedys. XD Lolinio the Lol.

T

Thran

Guest
Ja nie miałem okazji zobaczyć film ale jak będzie tylko wersja DVD to kupuje albo skombinuje od kumpla.

Apropo wie ktoś kiedy będzie wersja DVD ? bym obejrzał :D

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
No niestety film nie był taki dobry jak to niektórzy wychwalali. Nie powiem, było kilka fajnych akcji, na których się tarzałem ze śmiechu. Ale w porównaniu ze starym serialem to gniot. Ogólnie mi się podobało choć zawiodłem się, że tylko takie coś zmontowali.

Hetik

Member
Nom film jest troche gorszy od serialu ale i tak warto go zobaczyć.

Polecam

7/10

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ciekawy fajny i przyjemnie się ogląda serialu nie widziałem ale film mi sie podobał można obejrzeć .Przy oglądaniu sie człowiek nie nudzi i nie czeka na koniec ,to moje zdanie .Ogólnie fajna bajka.

Do góry Bottom