Fenomen Śmiesznych Filmów!

Kacperex

KacŚpioszek
Witajcie,

Mam swoje top trzy filmiki, które rozwalają mnie za każdym razem kiedy je oglądam. Podziele się nimi z wami, aczkolwiek pewno każdy z Was je zna.

Jestem hardkorem

Polak i aligator

Daj kamienia

teksty daj kamienia, Jestem Hardkorem, czy gary mułw aut przeszły do historii Polskiego internetu.

No właśnie, co jest takiego magicznego w tych słowach, które na dobrą sprawe i my wypowiadamy co jakiś czas.
Co sprawiło, że własnie te teksty stały się fenomenem?

Mnie się najbardziej podoba nieprzewidywalność tego, co zaraz się stanie. Dwa słowa, a rozbijają człowieka na cycki. Nie trzeba tu żadnej gry aktorskiej, ani nic. Wydarzenie, dobry koleś i takie popularne slogany, a tyle frajdy.

A wy co myślicie, o tych filmikach/tekstach, które i wy często rzucacie ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Filmik 1 - powiem tak, na początku trochę mnie śmieszył, niby fajne ''jestem hardcorem'' etc. 3/4 ludzi na gg miała ten opis. I tak sobie myślę - co to się stało.. Jakiś debil wyszedł na kabel od internetu, bądź też piorunochron (bardziej mi to na to drugie wyglądało), powiedział coś i cała polska go zna i podziwia...
Filmik 2 - na początku w sumie nudny, pod koniec zaczyna się : d. Polaka wszędzie rozpoznasz xD.
Filmik 3 - Cóż, szczerze mówiąc to nie zrozumiałem, ten tekst na końcu mi nie przypominał ''daj kamienia'', w każdym bądź razie ja nie zrozumiałem jego przesłania.

Najlepszy z tych trzech zdecydowanie drugi ^^. Wrzucił bym tutaj coś od siebie, ale temat ma inny cel ;]

Pozdrawiam.

Do góry Bottom