Facebook Timeline

Cedric

GołoWąs
Mam pytanie : Czy ktoś uruchomił sobie już tą nową wersje fb / aplikację na fb ?
Jeżeli tak to chciałbym poznać plusy i minusy instalacji tego dodatku/skina. Warto to instalować ?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Trzeba bylo temat zakladac? weź se zobacz kurde a nie spamujesz !!!!!111

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Facyboka i tak niszczą w listopadzie, wiec dlugo się nie nacieszysz

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Nie zniszczą Facebooka, porwali się z przysłowiową motyką na Słońce.... Przynajmniej wcześnie sobie to uświadomili.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
PO co niszczyć maszynkę do trzepania kasy. A nawet jak zniszczą to wiara pójdzie sobie na google + i tyle z tego wyjdzie.

A jeśli chodzi o ten dodatek to wszystko co robi Facebook to okazja do zbierania jak najbardziej szczegółowych informacji o swoich użytkownikach. Mnie się to szczególnie nie podoba...i nie widzę sensu dawać im kolejnych powodów do powiększania informacji o mnie. A ta opcja jak widać to przekrój informacji od momentu jak się wyślizgniesz z mamuśki ;p do czasu aż siedzisz na sraczu w domu starców.

Cedric

GołoWąs
Zresztą to tylko malutka grupka z anonymousów ogłosiła, reszta się sprzeciwiła rozwaleniu FB ;d

Dzięki za odpowiedzi. :)
Ale i tak nie instalnę tego, bo cieszy się to małą popularnością, a mieć samemu taki profil to trochę d*pa ;d

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zresztą to tylko malutka grupka z anonymousów ogłosiła, reszta się sprzeciwiła rozwaleniu FB ;d

To jedno, a drugie powiedział Zukerberg, że zamknie Fb.

Do góry Bottom