Fable I & Ii

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
witam! słyszałem że tu kilka osób gra w Fable. mam zamiar pograć w Fable 2 co wiecie na temat tego tytułu? i mam kilka pytań dotyczących 1części.
1.da się skakać?
2.da się coś zrobić aby nie mieć blizn?
3.da się coś zrobić żeby tak szybko nie starzeć? (na arenie już siwy jestem ^^)

Thran

Che Świniara
W dwójkę jeszcze nie grałem. Ale z tego co pamiętam co do blizn to gdzieś w opcjach powinno się ustawić by nie było blizn. co do starzenia się. Niewiem o której części tu mówisz :p jak jedynka to niewiem oco tu chodzi :D ja za pierwszym razem na arenie byłem młody za drugim razem byłem już stary ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
te pytanie to do jedynki a tak w ogóle to też nie grałem w dwójkę bo nie ma na pc ... a może wie ktoś czy będzie na pc?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Pewnie uznacie to za spam, ale według mnie to gdyby miało być, to by było od razu. A oficjalnych informacji nie ma.

Ave

GOFER152

Member
Odmłodnieć da się dwa razy raz w świątyni Skoma po złożeniu 10 ofiar z ludzi a drugi W świątyni Avo po złożeniu około 50000 gold , skakać się nie da , co do blizn to raczej nie da się ich usunąć są wynikiem twoich walk przez całą grę .

Bury_Zenek

Rycerz Wody
a jeszcze kilka pytań gdzie mogę znaleźć czarną róże? a także ten najlepszy miecz bo jest podobno w jakimś sklepie po arenie ale ja nie znalazłem :/

Thran

Che Świniara
Najlepszy miecz można chyba znaleźć z magicznych drzwi jak oddasz wszystkie srebrne klucze jakie masz i tam będzie dobry miecz w którym są 3 miejsca na gemy jak dobrze pamiętam no i robi nawet dobrą siekę :D co do czarnej róży to niewiem.

A i ja mam pytanko.

Gdzie można szybko zdobyć wędkę poza konkursem łowienia ryb ? :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ja na początku gry miałem jak wszedłeś do kamiennej altany to przy wyjściu jest stragan - tam kupisz :)

Edit: mam problem jak mam misję eskorta kupców i jak wchodzę do teleportu w wielkim lesie to mi się gra wyłącza i jak włączam ponownie to mi się włącza i klikam lewy przycisk myszki i mi się wyłącza. a jak usunę save to jest spoko. przeinstalowywałem grę...

GOFER152

Member
Jak eskortujesz kupców to nie chodź po teleportach , czarna róża i miecz są w sklepie w tej części miasta gdzie jest ratusz , wstęp tam masz po arenie, to ten sklep na przeciwko wejścia , a co do wyłączania to może być wina kodeków , spróbuj odinstalować i powinno być OK , mi pomogło , jest to na jakiejś stronie napisane .

Bury_Zenek

Rycerz Wody
odinstalowałem ze 3razy ale nie chodziło mi że się teleportuję tylko do tej lokacji, mapki. za to gdzie są te rzeczy bardzo dziękuję :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom