F.e.a.r

Status
Zamknięty.

cichy

Member
Właśnie jestem ciekaw co sądzicie o tej grze. Ja osobiście uważam że jest to najlepsza strzelanina a jednocześnie horror, wspaniała grafika, nastrojowa muzyka i ta realistyczna fizyka gry, jestem wręcz zachwycony tą grą a jeszcze bardziej podobają mi się zaskakujące momenty przez które nie raz podskoczyło mi ciśnienie, oczywiście gram zawsze przy zapalonym świetle i ktoś zawsze musi być w domu
tongue.gif
bo inaczej boję się w nią grać. Fabuła też jest niczego sobie...
Czekam na wasze opinie.

Pozdro

Blair

Członek #RN
VIP
Podobno ta gra jest najbardziej realistyczna z wszystkich terazniejszych FPPsach,
jak się ustawi celownik na nogi to postać je posiada nie jak w innych grach tego
gatunku (Call of Duty na przykład),jest bardzo realistyczna , zabardzo krwawa jak
dla mnie , fabuła mroczna, tajemnicza trzymająca się kupy , warto pograć w nią .
Miałem okazje grać w F.E.A.R .
Jest jeden minus...z trudna (jak dla mnie
laugh.gif
laugh.gif
)

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Ostatnio w to pogrywam ( brachol przyniósł to chciałam looknąć co to za cudo znowu przytaszczył). Zaskoczyła mnie ta gra. Naprawde świetna. Miejscami idzie się przestraszyć, choć do strachliwych nie należe. Naprawdę udało im się zrobić porządną grę, która łączy Doom`a 3 i Half-live 2 w jedną wielką całość. Ostatnim razem tak mi sie podobało The Thing
laugh.gif

Polecam każdemu tą grę.

Muro

Member
nooo gra wymiata,co 30 min grania przy wlączonym świetle musze sobie odpocząć i oglądnąć jakieś teletubisie zeby mi psycha ekhem wiecie ... nie wysiadła ze strachu
rolleyes.gif
DOOM 3 przy F.e.a.r to jak Najśmieszniejsza bajka(DOOM) przy Najstraszniejszym Horrorze roku (F.e.a.r)
smile.gif

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Grałem w demówke u kumplam, teraz ma orginał więc jak go odwiedze to pogram w to sobie... grając w demo, nieźle sie starchu najdliśmy, zuważyłem nawet u siebie fajne reakcjie, poza tym w obgryzłem mu wszystkie kredki bo musiałem coś gryźć żęby momentami nie zacząć krzyczeć z przerażenia
rolleyes.gif
ale gra fajna

Kacperex

KacŚpioszek
Gra jest super
wink.gif

Grałem niestety tylko w demo ale juz szukam skąd moge "kupić" pełna wersję
tongue.gif

Gra ma fajne efekty i wielokrotnie robiły one super klimat.
Dzięci latające po korytarzu robią niezłe schizy.
Lubie gry tego typu, bo oprócz strzelania ma ona to coś w sobie to nie daje spokojnie od niej odejść.
Mi się podoba po prostu super
wink.gif

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Cóż mam niestety tylko demo ale już staram się załatwić pełną wersje gry.
Ta gra po prostu zrobiła na mnie nie lada wrażenie. Te odgłosy które są w tej grze po prostu nie raz da się nie lada przestraszyć, graficznie gra naprawdę mi się podoba. Wczoraj wieczorem zacząłem pogrywać w demo i jak bym miał pełną wersje to chyba spać bym nie poszedł, ponieważ nie lada stracha miałem.

Naprawdę polecam grę gorąco…

Pozdro.

masta

Member
Tak, grał. IO ja też. I obaj się o mało nie zlaliśmy ze strachu jak zleciał z drabiny na jakiegoś ducha i wywalił w niego cały magazynek. Grafa też niezła i fizyka fajnie wygląda jak się wywali jakąś beczułkę i ona wybiucha koło kolesia i go wyrzuca daleeeeko...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom