Explorator :(

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam mam problem.
otóż gdy uruchamiam komputer, uruchomi się pojawią sie ikony i lipa ikonki znikają zostaje sama tapeta i nic nie można zrobić trzeba restartować komputer. Kiedy już wszystko działa i chce coś zrobić na dysku np: otworzyć jakiś folder - to wszystko znika i po chwili się pojawia :(
trochę to wkurzające biorąc pod uwagę fakt iż nie dawno miałem reinstal systemu.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zapewne masz syfa na kompie a reinstal robiłeś tylko partycji systemowej :)
otóż Kacpi okazuje się, że reinstal partycji systemowej nie zawsze pomaga tak jak powinien
dlatego jeśli chcesz się pozbyć syfa musisz cały dysk na all wyczyścić
Zgraj naważniejsze pliki na płyty albo na inny dysk...i wyczyść świnie na maxa
Mi też świeżo po reinstalce znikały ikonki z pulpitu. i ze startu. Dopiero jak załadowałem fulla się uspokoiło

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(yeed @ 06-09-2007, 12:23) [snapback]152463[/snapback]
Zapewne masz syfa na kompie a reinstal robiłeś tylko partycji systemowej :)
otóż Kacpi okazuje się, że reinstal partycji systemowej nie zawsze pomaga tak jak powinien
dlatego jeśli chcesz się pozbyć syfa musisz cały dysk na all wyczyścić
Zgraj naważniejsze pliki na płyty albo na inny dysk...i wyczyść świnie na maxa
Mi też świeżo po reinstalce znikały ikonki z pulpitu. i ze startu. Dopiero jak załadowałem fulla się uspokoiło

Oj panie teraz mnie nie pocieszyłeś :)
250 GB dysk - 13 Gb wolnego co daje 237 - danych nagrywac to wszytsko na płyty przejebane :/
A co ja chciałem mówić a defragmetacja bądź coś.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Trzeba umieć z czegoś zrezygnować kacpi xD hah mówiłem tylko o NAJWAŻNIEJSZYCH RZECZACH :p
no cóz poza tym nie widzę innego sposobu. No chyba, że przywracaniem systemu....ale to raczej nie pomoże

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(yeed @ 07-09-2007, 16:24) [snapback]152568[/snapback]
Trzeba umieć z czegoś zrezygnować kacpi xD hah mówiłem tylko o NAJWAŻNIEJSZYCH RZECZACH :p
no cóz poza tym nie widzę innego sposobu. No chyba, że przywracaniem systemu....ale to raczej nie pomoże

No cały dysk mi jest potrzebny :)
No może po za programami i grami zainstalowanymi :)
Ale moją domową wideotekę będę musił zgrywac - a to boli :/

:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom