Emano :d

Scatty

Member
Witam mój nick, Scatty. Tak naprawdę nazywam się Mariusz, mam 11 lat (mało), interesuje się grami RPG i pisaniem opowiadań (choć jestem nowicjuszem). Lubię też robić Przeróbki :D

daria

Szejn
Weteran
Siemanko!

No to cierpliwie czekamy na jakas przerobke opowiadanko :p Ma sie rozumiec, ze filmy przerabiasz??

Aha i napisales, ze masz tylko 11 lat, powiem Ci szczerze - wiek nie ma znaczenia, wystarczy sie zachowywac na poziomie i nie pisac postow jak dziecko neo...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Bardzo fajnie że lubisz pisać opowiadania, popisz troszkę i przyłącz się do jakiejś gildi. Przyda nam się aktywna osoba w naszej sesji rpg :D

Dark Shadows

Active Member
Witam kolejnego usera na forum. ;) Masz ciekawe hobby (przeróbki). Co dokładnie przerabiasz? Ja również jak reszta czekam na twoje opowiadanie.

Witam raz jeszcze i do pisania zapraszam.

Pozdrawiam.

Czesc ,jestem Bezimienny12010(na serio mam imię Szymon)Co by dużo mówić jestem fanem wszystkiego co zaczyna się na G a kończy na othic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Moja specjalizacja to rekrutowanie nowicjuszy do sekty(jakby kto pytał na serio namawiam nowych graczy(koledzy,kuzyni)do przyłączenia się do świrów).
Aktualnie przechodze NK i myśle czy moja wersja mHistorii uriziela jest prawdziwa(moge wysłać moją wersje na maila albo gg)

TimoniPumba2

Member
Siemano...witaj...dobrze znowu widziec nowego...jakbys chcial cos napisac o Xardasie to wpadnij na moj post

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Siema mariusz.
Dla mnie trochę głupio, wyglądają nicki z gothica... ;P
Mogłeś coś innego wymyślić.
Zapraszam do pisania i nie spamuj. a już zacząłeś.

Do góry Bottom