Elo. ;)

Havajan

Ojciec Chrzestny
Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz, a na karku ciąży mi 18 rok. ;) Od zawsze byłem fanem gry Gothic, bla... bla... bla. Trochę to skrócę, bo te wywody robią się już nudne. ; ) Ze szczerej ciekawości zajrzałem na GUp, chciałem zobaczyć co tu się pozmieniało itd. Szczerze muszę wam powiedzieć, że miłe zaskoczenie, kiedyś szata graficzna nie budziła zachwytów, lecz tym razem jest o wiele lepiej, przyjemnie się patrzy (pozdro dla pana grafika). ; ) Ostatecznie do was przekonała mnie obecność kilku znajomych osób, Nelsona, EDa, jak również yeeda. ; ) Mam nadzieję, że u was zagrzeję trochę dłużej. ; D

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zapoznaj się z tematem ;) Wprowadzi cię w sytuacje na forum
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-30/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Przestrzegaj regulaminu, jeśli chcesz wkręcić się w życie forum dołącz do którejś z dostępnych gildii.

Powodzenia.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
co do szaty, mowa o stronce czy forum?

Havajan

Ojciec Chrzestny
Forum, strona zbytnio do gustu mi nie przypadła. ;(

Kacperex

KacŚpioszek
Forum rox ^_^

Witaj,

Mamy nadzieje, że zawitasz tu na dłużej - u nas nigdy nie jest nudno.
Atmosfera jest specyficzna, lecz przyjazna dla każdego.

Życzę dobrej zabawy.

Nelson

New Member
Jest mój człowiek!:D Znaczy.. tak jakby mój ;P Cóż, powitać Hav. Na początku musisz się oswoić z wyglądem forum, poznać ludzi etc. Ale raczej nie pożałujesz dołączenia do społeczności GUp, co wiąże się m.in. z tym, że tu doświadczysz wielu pozytywnych rzeczy, których nie doświadczyłbyś tam ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Forum, strona zbytnio do gustu mi nie przypadła. ;(

jak tu przybyłem to nie mogłem przyzwyczaić się do żółtej odsłony forum.
Bardzo mnie odrzucała, a minęło trochę czasu i się z nią oswoiłem. Czasem nawet mi jej brakuje.
Tak więc daje ci kilka miechów. Przyzwyczaisz się ;)

Do góry Bottom