Powitanie długie...nie ma co
Witaj na forum...daj jakieś zajęcie Modom...spamuj i denerwuj ich Zostań z nami na długi,długi czas itd.,itp.
Dołącz do Gildii...najlepiej Najemników No i do Zakonu też dołącz.
Jestem pierwszy?Dziwne...xd
Twój post jest naprawdę zbędny(mój chyba też xD)...user Michald5 ostatni raz logował się 30 lipca(w dniu w którym się zarejestrował) i ani razu więcej...i nie wydaje mi się aby to się zmieniło...
witaj SPAM SPAM :jump:
dobra jednak nie. Witaj przeczytaj regulamin bla bla bla dołącz do gildii już nie będę reklamować żadnej (patrz na napisik na dole sygny mojej) zakon też chciałby abyś dołączył .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.