Elo Strzałka Ogolona Pałka

Melon

New Member
blad w temacie. pałka* :C
Your wish is my command
^ whoa, nice obsługa + :D

siemson.

jestem rafałł, mam całkiem 17 lat rocznikowo, jestem z mazowsza i staram sie chodzic do technikum teleinformatycznego.
to czym sie interesuje - rodzina, rpg, djka, kompy, płeć piękna czyli standard wsród internałtów. i jeszcze oczywiscie streetball <3
moze zagrzeje tu miejsca.

pozdro

Najemnik@

Member
siema siema zapoznaj sie z regulaminem i nie rozrabiaj i mam nadzieje, że zagrzejesz.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Powitać i zapraszać w skromne progi tegoż portalu usługowo-informacyjnego. W pierwszej kolejności zapoznać się z regulaminem radzę, gdyż jego nieznajomość wcale nie zwalnia z odpowiedzialności. Przestrzegać netykiety a się zrozumiemy. Jak zagrzeje miejsca może spróbować wstąpić do Zakonu albo w szeregi jednej z dwóch gildii. Rozrywki trochę oferujemy, to nasze radio, to półroczne wydania gazetki czy też gra Gothic Up Game albo twórczość BSTU. To na razie wszystko, wszelkie niejasności na PW, odpowiem

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj.

Jak mówili przedmówcy moi, zapoznaj się z regulaminem,nie rozrabiaj. Zostań tutaj na dłużej i pomyśl nad dołączeniem do zakonu oraz najemników bądź buntowników :)

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka, niezła nazwa topicu :D Napisz trochę postów i przestrzegaj regulaminu a coś z ciebie będzie.

Do góry Bottom