Elo I Zapraszam Do Studia ;]

turbowin

New Member
Elo . Zapraszam wszystkich reżyserów, modderów , grafików od tekstur , fanów gothica itp. do studia Dragon Fox .Strona : www.dragonfox.dbv.pl. Nie jest to profesjonalne studio , ale z waszą pomocą może kiedyś takim się stanie . Pomagamy nowym reżyserom i twórcom filmików , uczymy ich itp. Gdy będzie trochę członków rozpoczniemy pracę nad Dragon Fox Studio Life w którym wystąpią wszyscy w studiu. Możliwe że za jakiś czas zaczniemy tworzenie jakiegoś moda . Ale o tym się dowiecie przyłączając się do studio .
Pozdrawiam i Zapraszam.
Turbowin.

PS : Wszelkie uwagi i pytania kierować na Shoutbox na stronie lub do mnie na gg : 9249542 . Jeszcze raz stronka studia : www.dragonfox.dbv.pl

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Witam cię bardzo gorąco.
Niestety (?) nie mam zamiaru dołączyć do waszego studia, nie znam się na robieniu modów czy filmików i mało mnie to interesuje.
Aczkolwiek mam nadzieje że ugościsz się na naszym portalu...

Pozdrawiam
RiO

Thran

Che Świniara
O proszę, jedno z studiów filmowych zawiatało do nas :) witamy i zapraszam do umieszczania waszych filmików z Gothica w naszym dziale ;) a jak będziesz zainteresowany to dołącz do zakonu świętego miecza i albo do buntowników albo do najemników ale wybór należy do ciebie ;)

turbowin

New Member
ahh , skoro już powiedziałem o studiu ..... to zapraszam do oglądania moich filmików z gothic na YouTube , na razie mam 2 odcinki serialu i reklamę studia , z odcinka na odcinek i filmiku na filmik lepiej mi to idzie , ale co będę wam gadać , oceńcie sami . Link do kanału - http://www.youtube.com/Turbowin12312 . I jak możecie to komentujcie i oceniajcie na YT

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj ;)
Zostań na dłużej na Forum,zapoznaj się z regulaminem,przestrzegaj go,nie wkurzaj modów :)
Pomyśl nad dołączeniem do Zakonu i którejś z Gildii.
Powodzenia w pracy jako reżyser ;p

Do góry Bottom