Ej Poszukiwacze Przygód To Temat Dla Was Zaglądajcie!

Status
Zamknięty.

barlogo

Member
elo elo 5 2 0 mam pytanka znalazłem w jakinie taką książke duch vina i jest coś tam napisane jest tam sporo ginu jest to jakiś dzięnnik i jest taka jaskinia za włuczęgami jak idziesz troche na wprost zanim wejdziesz do lasu w prawo jest taka jaskinia jest tam pare szkieletów i jakiś sługa cienia coś tam cienia pisało i jest tam smocza zguba w jakimś czymś niebieskim i nie wiem co to jest ta niebieska aureolka i jeszcze spotkałem jaskinie są tam młode obrzymie szczury i jakiś grub i pisze tam latar 721-762 myśle że to data ale czemu takie cos zrobili i o duchu vina pisać posty

Phantom Lord

Active Member
Gościu, rozumiem, że jesteś kutwa "pro-", ale tak to sobie możesz rozmawiać z koleżkami ze szkoły. Jak chcesz pomocy, to buduj posty tak, żeby można Cię było zrozumieć. Znasz pojęcia "kropka", "przecinek", "wielka litera" i "cudzysłów"? Jeśli nie, to wracaj do szkoły, jeśli tak, to ich używaj. "Grub"? "Włuczęga"? I jeszcze rzecz, której uczą w pierwszej klasie podstawówki - nie "pisze tam", tylko "jest tam napisane"... Ale O.K. rozumiem, że jesteś młody, zapominalski i już nigdy więcej tego nie zrobisz.

Co do tematu - są to wszystko w większości różne ciekawostki i smaczki. Z jaskinią i "Duchem Wina" jest związany farmer Vino z farmy Lobarta. Smocza Zguba to bardzo dobry miecz dwuręczny, w NK jest chyba nawet lepszy od Wielkiego Magicznego Ostrza na Smoki, ale głowy nie dam. Nagrobek? Jest ich wiele i są to głównie jakieś żarciki, czy jak już mówiłem, ciekawostki. Gdzieś widziałem nagrobek z podpisem Krasnoluda z kosmosu (nie pamiętam pełnej nazwy), który podpisał się również na tabliczce ukrytej z Orkową Palisadą.

Dzyl

El Principe
Nom smocza zguba to dobra broń, trudno ją zdobyc bo dużo tych szkieletów i przy samej broni jest wiele wojowników cienia.Trudno sobie z nimi poradzić.Ale nieprzypominam sobie książki "duch wina" niepamiętam już ksiązek dawno nie grałem w gothica :p
bezimienny12 tak jak mówi fhantom trudno zrozumieć twój post, pisz bardziej czytelnie...Bo gdy czytałem początek "jak idziesz troche na wprost zanim wejdziesz do lasu" niewiedziałem o który las ci chodzi,ale gdy przeczytałem cały post wiedziałem, bo wiedziałem gdzie jest smocza zguba.Ten kto nigdy jej nie odnalazł niezrozumie twojego posta bo lasów jest kilka...

barlogo

Member
sory zapomniałem napisać o słonecznym kręgu a i klawiatura mi coś szwankuje a więc nie moja wina

Balimer

New Member
Duch Wina to książka w jaskini (gorzelni) koło kamiennego kręgu w lesie kolo farmy Akila gdy ją przeczytamy idziemy do Vina, rozmawiamy z nim i dostajemy troche doświadczenia :) Smocza zguba - dobra broń warto po nią iść (jeśli nie umiemy poradzić sobie z sługami cienia to uderzamy w nich czarem lodowej fali)

Rufio

New Member
Nagrobków jest dużo. Równie dobrze możesz zapytać czy drzewa w lesie to coś normalnego czy jakiś wyjątek. Co do Smoczej Zguby - dobry miecz ale nie bardzo mi się podoba.

barlogo

Member
i mam jeszcze prośbe może ktoś dać screena z mapą gdzie są tajemnicze miejsca bo zwiedziłem całą wyspę khorinis i nie wiem czy coś umnknęło mi uwadze

Dzyl

El Principe
Nie ma chyba takiej mapy :p chyba że ktoś zrobi, ale przecież jak są tajemnicze to ich nie zaznaczy na mapie....
W gothicu II znam całą mapę na pamięc,każdy zakątek,każde miejsce,każdą jaskinie.No chyba że coś umkneło mojej uwadze xD Choc wątpie czy teraz bym tak znał mape dokładnie na pamięc bo w gothica dawno nie grałem.

aleksbaba

New Member
nie daleko piramid jest jaskinia i martwe golemy ździwiło mnie to że jak zabierze się rzecz to te szczątki ORZYJĄ te golemy :huh: :huh: :blink: :blink: :blink: :blink: lepiej uciekać :unsure:

zapomniałem dodać jak popłynie się na wyspę jest skarb :lol: :lol: :lol: :lol: z płapką <_< <_< <_<

gdzie jest magiczne ostrze smoków!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :

Dzyl

El Principe
kasza nie pisz podwójnych postów a tymbardziej potrójnych ! za to są wary.A co do tematu, to czy mógłby ktoś podac dokładnie mniejsca gdzie znajdują się stare kamienne tabliczki w gothic II noc kruka ? chodzi mi tylko o wyspe khorinis.Znalazłem ich kilka ale chyba nie są to wszystkie.
Niepamiętam dokładnie gdzie one były...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom