E3

Status
Zamknięty.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Napewno każdy z nas śledził targi E3 ze względu na Gothic 3. Niedawno ogłoszono najlepsze gry targów. Wśród najlepszych cRPG'ów niestety Gothic nie był w czołówce. Pierwszy był The Elder Scrolls IV: Oblivion, a drugi co mnie bardzo cieszy nasz Wiedźmin. Cóz Gothic narazie nie zachwyca, ale miejmy nadzieję, że zrobią jeszcze poprawki i może będzie jeszcze z niego "arcydzieło". Jeśli macie jakieś ciekawe info na temat gier prezentowanych na targach E3 to piszcie tutaj, niekoniecznie o Gothicu może być o każdej grze. Chyba nie było takiego tematu?

Lord Sandro

Member
gothic powróci w wielkiej chwale- te wszystkie morrowindy odejdą w niepamieć!
Tak bedzie!
tongue.gif
Jezeli masz jakieś wątpliwości co do targów E3 to oglądaj Hypera
biggrin.gif

(chyba jezeli ogladałeś
biggrin.gif
)...czekamy kiedy ogłoszą te zbawienne słowa "JoWood productions and Phyrana Bytes present game Gothic III "
Pozdro!
biggrin.gif

Ziomal_Tomal

Member
A ja mam złe przeczucia co do gothica 3.
Myślę że coś im nie wyjdzie, system walki też mi się nie podoba , za bardzo sztuczny.
Zginie gdzieś klimat, zagubiony wśród pięknej grafiki.
Ale ludzie to kupią chociażby po to przeżyć ciąg dalszy trylogii, i wiedzieć jak się ona skończyła(tak jak ja).
Na razie podchodzę sceptycznie do tego tytułu, wole się miło zdziwić kiedy wyjdzie, niż pokładać wielkie nadzieje i się rozczarować.
A co do wiedźmina to będzie wielki hit, kilka błędów może mieć,ale ogólnie będzie mega wypas.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Hehe
smile.gif
Myśle że Targi E3 to były takie pokazy gier które wyjdą w przyszłym roku ! Sądze że twórcy gothica III wystawili go na pokaz tylko i napewno naprawią wszystki błedy gry !! sądze że to zawcześnie by oceniać gothica III dopiero można będzie to stwierdzić jak gothic III trafi na pułki sklepów oraz do naszych domów !! Ja myśle także że to będzie furrora i gothic III powróci na szczyty
smile.gif

GoKU gm

Member
no coz niema sie co dziwic ze g3 niebylo czyms nadzwyczajnie cool na e3 w koncu to co PB przedstawili na tych targach to byla tak jeszcze niedopracowana wersja gry ze niebylo czym sie zachwycać, no bo co? koles troche pochodzil postacią 2 razy walczyl i tyle.Myśle ze gotowa w pełni dopracowana wersja g3 bedzie hitem a co do systemu walki który ma byc zmieniony i co wszystkich martwi powiem tyle ze ludzie z PB nieschrzanili pierwszego, starego systemu walki to dlaczego mieliby nagle zrobic innn "zły"? moim zdaniem to bedzie cos nowego i lepszego tak wiec sądze ze trzeba poprostu poczekac do 2006 i wtedy g3 ukaze sie swiatu w calej swej klasie.Pozdro all
smile.gif

Korpus

Member
Ja się cieszę z tych wszystkich dobrych zapowiedzi czyli The Elder Scrolls IV: Oblivion, Wiedźmin no i Gothic3 zobaczymy kolejny pojedynek Gigantów RPG tak jak było Gothic2 z Morrowindem to teraz będą kolejne części wszystko ładnie pięknie tylko ze mało kto bedzie mógł zagrać w te gry znając życie będą miały ogromne wymagania!!

A ja się nie dziwię że G3 nie był najlepszy czy też nie zachwycił , bo tak szczerze mówiąc to co narazie pokazują z G3 to jest dla mnie lekko do kitu , bronicie G3 mówiąc że jest jeszcze wogóle niedopracowany , a czy TES 4 jest też nie bo jeszcze nie wyszedł , więc podsumowując myślę że tym razem seria TES będzie górą , czyli Oblivion wygra z Gothic 3 , choć tego za bardzo nie chce , ale na razie na to właśnie się zanosi.
sad.gif

Volvagia

Member
Nom ja czekam tyko na god father: the game i na gothic 3. Dziwie sie ze rowniez jak tutaj inni userzy czemu g3 nie byl najepszy. Nie wiem dlaczego? gdzie ogladacie targi E3 bo ja na HYPER i sciagam czasami z neta jak mi sie chce
tongue.gif
biggrin.gif
. Co wam sie podoba najbardziej na E3 tak najbardziej bo mi laseczki prezentujace poszczeglone gry
tongue.gif
.hehe a co wy na to?

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
QUOTE A ja się nie dziwię że G3 nie był najlepszy czy też nie zachwycił , bo tak szczerze mówiąc to co narazie pokazują z G3 to jest dla mnie lekko do kitu , bronicie G3 mówiąc że jest jeszcze wogóle niedopracowany , a czy TES 4 jest też nie bo jeszcze nie wyszedł , więc podsumowując myślę że tym razem seria TES będzie górą , czyli Oblivion wygra z Gothic 3 , choć tego za bardzo nie chce , ale na razie na to właśnie się zanosi.

Wyjołeś mi to z ust. Przecież Wiedźmin i Oblivion tak samo jak Gothic dalekie są jeszcze od premiery, a już odnoszą sukces. Niec chce krakać ale Gothic może być kompletnym niewypałem jak np . Driver3
sad.gif

No cóż PB ma jeszcze duużo czasu i obym się mylił co do tego. ,że Gothic 3 będzie słaby, mam nadzieję, że skopie tyłki Oblivion'owi i innym i będzie niedościgniony dla innych cPPG. No cóż poczekamy zobaczym, ale czarno to widzę.......

Volvagia

Member
QUOTE (Dadex @ 08-06-2005, 21:10) QUOTE A ja się nie dziwię że G3 nie był najlepszy czy też nie zachwycił , bo tak szczerze mówiąc to co narazie pokazują z G3 to jest dla mnie lekko do kitu , bronicie G3 mówiąc że jest jeszcze wogóle niedopracowany , a czy TES 4 jest też nie bo jeszcze nie wyszedł , więc podsumowując myślę że tym razem seria TES będzie górą , czyli Oblivion wygra z Gothic 3 , choć tego za bardzo nie chce , ale na razie na to właśnie się zanosi.

Wyjołeś mi to z ust. Przecież Wiedźmin i Oblivion tak samo jak Gothic dalekie są jeszcze od premiery, a już odnoszą sukces. Niec chce krakać ale Gothic może być kompletnym niewypałem jak np . Driver3
sad.gif

No cóż PB ma jeszcze duużo czasu i obym się mylił co do tego. ,że Gothic 3 będzie słaby, mam nadzieję, że skopie tyłki Oblivion'owi i innym i będzie niedościgniony dla innych cPPG. No cóż poczekamy zobaczym, ale czarno to widzę.......
No te nie badzcie tacy przeceirs to gothic ma byc najlpepszy the best i wogole a wy tak slabo jakos nastawieni czy co? Wezcie sie w garsc oblivion nie ma szans z gothic przeceirz a juz nie wiem co o tym myslec ale ja mowie ze gothic to bedzie najlpesza gra 2006 roku i git.

viqux

Member
Ja tam jestem pewien, że Gothic będzie full wypasiony. Chociaż zwątpiam, gdy patrzę na film z targach, kiedy koleś walczył dwoma mieczami... Ale to była dopiero wersja alpha, bardzo wczesna. Trailery są extra i mam nadzieję, że taka gra będzie. Nie martwię się na zapas, bo nie przewiduję jakiejś cienkiej gry od PB. Moim zdaniem, to niektórzy z was przesadzają.

Ziomal_Tomal

Member
Piszecie że Gothic będzie lepszy od Oblivion, pobije go na głowe.
Otóż nie ma takiej opcji, oblivion będzie miał ogromne możliwości rozwoju postaci, i prawdopodobnie lepszą grafikę, i wszystko to co w rpg potrzebne.
Gothic może co najwyżej sprostać oczekiwaniom, i nie być jakimś gniotem.
PB może dojść do wniosku że są cholernie dobrzy w te klocki, i jak coś zrobią to się wszystkim spodoba. Już widziałem wiele gier które wstępując w nowy engnie, i mając lepszą grafikę traciły swój klimat. np: Bloodrayne 2, driver 3, tomb raider.
Mam nadzieję że spór obu gier zakończy się tak jak spór ich poprzedniczek, mianowicie każda będzie miała coś w sobie i jedna trafi w te gusta a druga w inne, i każdy będzie zadowolony.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
JA powiem tak, najlepesze gry jakie wyjda to będzie godfather, Gothic3 i prawdopodobnie wiedźmnin i nawet mi nie mówcię że Gothic straci swój klimat, a morrowind będzie zaje***ty. Przecież widzieliście najwyżej 4 filmiki na których nie było za dużo pokazane, PB ma jeszcze rok (albo dłużej jak przedłuży date premiery) i na pewno dopracują wszytsko w 100 %, nie rozumiem jak w ogule możecie wątpić ??? Czy wcześniejsze części nie przekonay was że PB można zaufać, ja uważam, że G3 zaskoczy wszytskich (pozytywnie oczywiście).

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
QUOTE (Lord Bezimienny @ 11-06-2005, 14:00) JA powiem tak, najlepesze gry jakie wyjda to będzie godfather, Gothic3 i prawdopodobnie wiedźmnin i nawet mi nie mówcię że Gothic straci swój klimat, a morrowind będzie zaje***ty. Przecież widzieliście najwyżej 4 filmiki na których nie było za dużo pokazane, PB ma jeszcze rok (albo dłużej jak przedłuży date premiery) i na pewno dopracują wszytsko w 100 %, nie rozumiem jak w ogule możecie wątpić ??? Czy wcześniejsze części nie przekonay was że PB można zaufać, ja uważam, że G3 zaskoczy wszytskich (pozytywnie oczywiście).
Ja mam nadzieje, że PB poprawi to co trzeba, ale to nie zmienia faktu, że walka na tym filmiku dwoma broniami wyglądała beznadziejnie.
Po za tym jak był Gothic 2 na targach E3 to został okrzyknięty najlepiej zapowiadającą się grą cRPG. A teraz nie został wspomniany - to już o czymś świadczy.
Grafika tesh podobno nie zachwyca a wymagania wręcz przeciwnie....
A przez te wszystkie nowości G3 może mieć jeszcze mniej klimatu niż G2 a wtedy będzie klapa.
Zresztą co PB nie zrobi to i tak zarobi kupę kasy, bo czy gra będzie miała dobre recenzje czy złe i tak mnówstwo fanów (np. ja choćby dostał G3 ocenę 1/10, ale tak nie będzie) kupi grę. Ja bym chiał żeby wszystki trze tytuły czyli Gothic 3, Wiedźmin i Oblivion były bardzo udane bo będzie w co grać w 2006 roku. Ale trzymam kciuki za ludzi z PB żeby Gothic III był równie dobry jak jedynka i dwójka, bo wtedy żaden Oblivion i inne tytuły nie mają szans.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja zdobędę, chyba wszystkie 3, choć do wiedźmina się zastanawiam, gdyż ma być on głównie nastawiony na sieczke. Tak czy siak, jeżeli nie będą miały wysokich ocen to najpierw sprawdzę jak to naprawdę jest na piratach, Ja nie będę w ślepo kupował G3, nie chce się zawieść rozczarować, bo w końcu 100zł to nie tak mało.

Haldir

Member
oglądałem relacje z targów E3 na Hyperze, super sprawa. Napewno kupie Oblivona i Gothica 3, i chyba nic wiecej mysle ze obie te gry beda se soba rywalizowac i beda miec swoje mocne strony ktore przeciwnik ma słabsze, przykładem moze byc walka z Morrowinda. Tak mysle ze choc Oblivion si lepij zapowiada, to gry beda porónywalne. Ale wolałbym by Gothic okazał si lepszy w oczach obserwatorów.
Mam pytanie czy wiadomo ile bedzie kosztował Oblivion?? I kiedy wyjdzie?? Bo na Gothica juz sobie odłozyłem
biggrin.gif

Sudden Hoof

Weteran
Weteran
QUOTE (Świrus @ 11-06-2005, 15:53) Ja zdobędę, chyba wszystkie 3, choć do wiedźmina się zastanawiam, gdyż ma być on głównie nastawiony na sieczke. Tak czy siak, jeżeli nie będą miały wysokich ocen to najpierw sprawdzę jak to naprawdę jest na piratach, Ja nie będę w ślepo kupował G3, nie chce się zawieść rozczarować, bo w końcu 100zł to nie tak mało.
Nie lada z ciebie specjalista od gier RPG, Świrusie. Wżdy czy Wiedźmin zdobył by uznanie gdyby, była to bezmyślna rzeź i walka ? Ponoć, należysz do gildi Zbóji, takie akcje choć nie realne powinny Ci przypaść do gustu. Co do oceny Gothic'a III, to powiedzieć można, że gry wybierał serwis IGN, a to tylko od przychylnośći redaktorów tego pisma zależy jak ocenią daną grę, pamiętajmy zawsze może znaleźć się za lub przeciw. Można też obwiniać za to ludzi z PB, którzy nie zrobili wiele na targach E3. Skromne materiały, które miałem okazję przeglądać ograniczyły się tylko od screenów, i krótkiego wywiadu, oby to nie był koniec...

Lord Siekacz

Member
smile.gif
Obejrzałem wczoraj Targi E3 na Hyperze i musze przyznać że Ubi Soft pracuje pełną parą nad najnowszą Odsłoną Heros Of Might And Magic oczywiście piękna grafa jest w nowych Herosach do tego doszedł Dodatek do Warhamer 40.000 Dawn Of War Winter Assault produkcja THQ też ciekawa gra ale największe wrażenie zrobiła na mnie gra Gothic III
smile.gif
i musze przyznać że te Firmy walczą między sobą o pozycje w rankingu gier
smile.gif
oczywiście były też i inne tytuły jak nowy Prince Of Persia,Star Wars Empire At War
smile.gif
oczywiście czekam na kolejny odcinek.

QPer

New Member
Moim zdaniem PB nie pokazało jescze wszystkiego...
smile.gif

Jestem pewien, że w chwili premiery zaskoczy nas dopracowaną grą, której klimatem żadna inna nie dorówna. Więcej entuzjazmu! Czyżbyście przestali wieżyć w zdolności ojców serii Gothic?

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
QUOTE (Sudden Hoof @ 11-06-2005, 21:29) Wżdy czy Wiedźmin zdobył by uznanie gdyby, była to bezmyślna rzeź i walka ?
To przecież zależy od graczy, a na HYPERze, mówili, że t ma być ActionRPG, acz też z fabułą

Nie lada z ciebie specjalista od gier RPG, Świrusie
Na RPG się nie znam, już bardziej cRPG
cool.gif

QUOTE Ponoć, należysz do gildi Zbóji, takie akcje choć nie realne powinny Ci przypaść do gustu.
A to ma coś do rzeczy? Jestem Zbójem, bo akurat Mi najbardziej pasowali, chciałem się przyłączyć do Magów, ale na początku mieli niezbyt dobrego dowódcę
laugh.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom