Jakiś czas już to się dzieje, na mój profil wchodzą różni ciekawi użytkownicy o dziwnych nickach, dodam że tylko do mnie wchodzą. Raczej nie przeszkadza mi to, ale jestem trochę zaciekawiony tym przypadkiem. Czy to są boty?
Takich botów ja przynajmniej nie znam ;p Poza tym jeśli udzielasz się na forum, to nie dziwne że odwiedzają twój profil nowi userzy... A poza tym ten ostatni użytkownik to rzeczywiście bot :trollface: Graty, Romek xD
a może mają chrapkę na ciebie i twoje studio "stodoła", może usłyszeli o tobie, twoich osiągnięciach itd i są ciekawi czy w profilu nie masz więcej info o sobie. może chcą z tobą nagrać "piosnki"
nie przejmuj się, skoro nie masz tam danych poufnych (danych osobowych, namiarów na chatę itd)
I nazwał cię "Dziwnym użytkownikiem"
A na obrażanie mienia jest paragraf: (właśnie czytałem kodeks karny jak ten temat napisał :trollface: )
"Według ustawy z dnia 6 czerwca 1997 roku Art. 216. § 1." Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności."
romek,
masz w profilu imię, nazwisko i adres? inne ważne dane?
1. jeżeli tak to usuń,
2. jeżeli nie to czego histeryzujesz?
codziennie na nasze profile "wchodzi" wiele osób, po prostu je przeglądają a nie włamują się, to normalne na każdym forum i musisz sie z tym liczyć.
piszą do ciebie nękające pm'ki?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.