Dziwne...

Status
Zamknięty.

Yezo

Active Member
No więc dzisiaj rano nie mając w co grać postanowilem sobie zagrać w G1. Patrze mam tam save'a magiem na 12 poz. No to elegancko właczyłem. Patrze na zadania, mam tylko "cmentarzysko orków" No to myśle lvl za niski, więc ide podbić troche. Noi poszedłem.... Gdy mialem 14 lvl postanowilem iśc na to cmetarzysko. noi wszystko idzie elegancko wchodze kosze orkow czarami, aż dochodze do Ball'a Lukora. Noi mam sprawdzić 3 korytarze
smile.gif
Wchodze do pierwszego, znajduje polówa pergaminu, wchodze do drugiego, znajduje druga polowe, oddaje je Ballowi, wychodzimy do tego przedsionku on mowi o tych runach, noi ide do ostatniego korytarzu. Zabijam orki noi Ball powinien zagadać, przy ścinaie, że tutaj powinienem uzyc tego zwoju. No ale własnie problem w tym, że on tego nie robi !!! LoL ja nie wiem co począć, probowałem na cheatach przejsc przez sciane i otworzyc, ale to nic nie daje. nie mam pojęcia coz robić. Macie jakieś pomysły???

Topór

Member
Miałem podobne problemy. Według mnie powinieneś pospacerować troche z Baal Lukorem po tym pomieszczeniu- pochodzić koło ścian, wejść na góre, pozbierać trofea. To chyba powinno pomóc. Nie mam innych pomysłów.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Jak to cheaty nic nie dają ? Przecież czity właśnie po to są żeby pomagać przejść
biggrin.gif
. Dobra, ja miałem tak kilka razy, a jedyne co moge ci poradzić i co działało w moim przypadku to chodzenie po całej komnacie. Musisz biegać tam i co jakiś czas obok tych ukrytych drzwi i w końcu on powinien je zauważyć, ale muszę przyznać że czasami jest naprawdę ciężko.

Pozdrawiam

By Baal Lukor to zrobił, (dał zwój z teleportem) wejdź na mniej więcej środek pomieszczenia, gdzie są kolumny. Potem Lukor powie coś, że pamięta to miejsce z wizji, podejdzie do drzwi, da zwój i będziesz w kolejnym pomieszczeniu. Tam otwórz drzwi od środka a potem... sam zobaczysz, co będzie dalej.

Temat do zamknięcia.

Yezo

Active Member
QUOTE (Magnat Kruk @ 06-08-2005, 14:54) By Baal Lukor to zrobił, (dał zwój z teleportem) wejdź na mniej więcej środek pomieszczenia, gdzie są kolumny. Potem Lukor powie coś, że pamięta to miejsce z wizji, podejdzie do drzwi, da zwój i będziesz w kolejnym pomieszczeniu. Tam otwórz drzwi od środka a potem... sam zobaczysz, co będzie dalej.

Temat do zamknięcia.
teetee ja wiem co będzie dalej bo gothica przechodze poraz enty
tongue.gif

Udało się pionek zajarzył.

P.S No to wszystko jasne, dziękuje za porady

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom