Dziwne miejsce.

Status
Zamknięty.

Wilk

Member
Jak muślicie co to za miejsce jest tam gdzie podczas prubu ogni jest tabliczka runiczna.

KING

Weteran
Weteran
jest to jaskini ze skrzynią i ołtarzem w którym znajduje się kamień runiczny ale będzie pewna przeszkoda... :p

Wilk

Member
Nie chodzi mi o to co tam zrobić tylko co to za mijsce bo chyba magowie ni wybudowali czegoś takiego tylko dla pruby ognia, nie ??

KING

Weteran
Weteran
O o tym niepomyślałem może był to jakiś sekretny ołtarz teleport albo coś w tym stylu może w nocy kruka się dowiemy :D

Wilk

Member
Ja wiem że teleporter do ukrytych obszarów w NK jest w innym miejscu.

KING

Weteran
Weteran
ta ale ten ołtar czy co to tam jest do czegoś mósiało służyć przed prubą ognia a może nadal służy...

Wilk

Member
więc proponuje abyśmy się bliżej przyjżeli tej sprawie bo to jest bardzo ciekawe ta jaskinia jest super wykończona te gosągi i poświata cudo dlaczego magowie mieli by sie tak męczuć z powodu pruby ognia. i dlaczego Bezimienny nie pyta sie o to dziwne miejsce przecież Pyrokar by mu powiedział. Może ktoś z was gdzie w grze albo w necie znalazł coś na ten temat.

KING

Weteran
Weteran
Hmm zgadzam sięposągi i inne bajery napewno niebudowali tego tylko dla próby ( chyba że się im nudziło ) można poszukać bo myśle że rozwiązanie może być bardzo ciekawe....

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
Kolejny przykład sprawy ktora rozwiazywana jest pomiedzy 2 osobami.
W takim przypadku kierujcie sie na GG

Wilk

Member
Przepraszam ale czy to moja wina że nikt nie pisze, a na GG bym mógł rozmawiać z KING'iem tylko a nie że ktos może sie wtrącić w dowolnym momęcie tak jak na forum.

KING

Weteran
Weteran
Zgadzam sięWilk ma racje no ale oczywiście nie będe kwestionował decyzji Borysa bo on ma z Clonem zawsze RACJE :p :p

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
Powinny byc punkty w regulaminie
1) Admin ma zawsze racje
2) Jesli admin nie ma racji patrz wyżej

Wilk

Member
Ja nie mówiłem że nie masz racji tylko że ci sie cos pomyliło He.

PS. poczucie humoru na poziomie pantofelka.

Lord Chudy

Member
Musieli zrobić magowie lub paladyni te posągi,ponieważ przedstawiają one wojowników innosa. 8) 8)

A

Anonymous

Guest
Dziwne miejsce

To jest taki ołtarz w jaskini ukrytej pod liścmi jak przejdzie się po moście obok czarnego trola. W jaskini są dwie odnogi. Jedna, prosto do pełzaczy i druga do ołtarzu. Myślę że będzie miał coś wspólnego z nocą króka (może to on nas przeniesie do nowego świata?).

KURT

New Member
Tam pewnie odbywały się fetyszowskie obrzędy Beliara :twisted: Pyrokar
raz się wkurzył bo nocami ciągle słyszał te ,,Dźwięki'' i poprostu sobie tam poszedł z dziesięciotysięczną armią nowicjuszy i ich wszystkich wygonił
i (prawie) każdy kto tam wejdzie wariuje,dostaje świra,kręcika,szajby
lub po prostu głupieje
biggrin.gif
ja wam to mówię

KURT

New Member
Tam pewnie odbywały się fetyszowskie obrzędy Beliara :twisted: Pyrokar
raz się wkurzył bo nocami ciągle słyszał te ,,Dźwięki'' i poprostu sobie tam poszedł z dziesięciotysięczną armią nowicjuszy i ich wszystkich wygonił
i (prawie) każdy kto tam wejdzie wariuje,dostaje świra,kręcika,szajby
lub po prostu głupieje
biggrin.gif
ja wam to mówię

KURT

New Member
SORRY KOMP MI SIĘ ZWIESIŁ SORRY ZA TE TRZY POD RZĄD WYBACZCIE!!!!!!!!! 8) !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom