Dziwne Litery....

Status
Zamknięty.

florek

New Member
Witam. Mam nastepujacy problem - zmiast niektorych liter (ale tylko w nazwac przedmiotow i postaci , patrzac na nie ) widze znaczki Ubisoftu , Cryteku i wiele innych...zainstalowalem wszystkie patche i nic !! Moj sprzet to

Intel C2D E6750 2.66 GHz X2
GeForce 7600 GS 256 mb
2 GB ram 667 MHz

Co robic ??

Akasemis

Member
A czy mógłbyś dać screena z tym ?

zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej to powinno pomóc ;)

florek

New Member

oto screen...stery mam we wszystkim najnowesz (wersje stabilne , nie beta )

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm...
Oryginał? XP z Service Pack 2 czy nie daj Boże Vista? Reinstalka była?

florek

New Member
Orginał , Windows XP SP2 , gra nawet po reinstalce ciągle wyświetla te znaki.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Hmm..
A czy przypadkiem nie grzebałeś w pliku gry? Może przez przypadek podmieniłeś czcionkę na jakąś inną?

Pandrodor

Member
To zreinstaluj grę, do tego przeskanuj system antywirusem dowolnym, aby nie Avast!-em. Bo to raczej nie jest skutek przypadkowy...Hm, a może jakiś kod?

florek

New Member
Antywirus i firewall chodza na biezaco , kodow nie uzywam - co to za gra z czitami...

Phantom Lord

Active Member
Czy ten oryginał, to oryginał-oryginał? Ruski rynek? Zaprzyjaźniony sąsiad z łączem 10mb/s? Jeśli grę kupiłeś w normalnym sklepie, napisz do gram.pl, o ile pamiętam po wysłaniu im uszkodzonej gry, wysyłają ci nową, z opłatą za przesyłkę.

Jeśli reinstalka nie pomaga, a antywirus... Lepiej zrób jeszcze skan komputera.

No cóż, przynajmniej masz fajny napis "FarCry"...

...No i dzik nie żyje.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Próbowałeś instalować tą grę na innym komputerze?
Nie? Spróbuj.

florek

New Member
Kurcze...gre dostalem od starszych , a gdy zainstalowalem u kumpla wszystko bylo oki (czyli bez tych napisow).

Phantom Lord

Active Member
Lepiej przeskanuj swój komputer. Jak nie pomoże, przeinstaluj system, albo pokaż komputer komuś, kto się bardziej od ciebie na tym zna.

florek

New Member
Mowilem - skanowalem kompa antywirem i antyspyware'm...pusto . Komp jest praktycznie nowy - od 2 miesiecy go mam (skladalem na czesci ) .

Król Bezi II

New Member
A w innych grach też tak miałeś? Naprzykład w poprzdnich Gothicach? Jeszcze takiej sytuacji nie widziałem, heh musi być coś z czcionką.Nie chodzi mi o to, że ty coś grzebałeś w plikach tylko, że mogło być już wcześniej zjechane. No tak tylko mówisz, że u kolegi działało :lol: ? Hmmm to masz coś z kompem tak jak się pytałem na początku. :lol:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja tu widzę, że twój jedyny ratunek to format. Skoro u kumpla chodzi to masz coś z systemem. Może to jakiś minimalny błąd ale jednak. Bo to chyba nie ma nic wspólnego ze sprzętem.

GpganG

New Member
a ja miałem podobny problem tylko w oblivionie ale formata strzeliłem i już było dobrze

florek

New Member
Ech...trudno ... moze na kartce wypisze symbole, naucze sie ich i problem z glowy :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom