Dziendobrywieczór

HoteK

Obywatel
Siema jestem hotek jak Ktos siedzi na MMO tak jak ja to musielismy sie spotkac jak ktos cos chce to pomoge lub na odwrot

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj HoteK :)
Przeczytaj regulamin,stosuj się do niego,nie drażnij modów.
Zastanów się nad dołączeniem do Zakonu Świętego Miecza oraz jednej z gildii-Najemników lub Buntowników.

Jestem pierwszy;p

HoteK

Obywatel
Thanks przeczytałem regulamin i będę się do niego stosować . Jeszcze się zastanawiam ale raczej przyłącze się do najemników lecz to nie jest jeszcze pewne

Dzyl

El Principe
Witaj HoteK.Przyłącz się do najemników :) Nie zmieniaj zdania.Zapraszamy też do Zakonu.

Thran

Che Świniara
Witam i zapraszam do buntowników lub najemników, dołącz też do zakonu świętego miecza.

MrBezio123

New Member
Cześć hotek stosuj sie do regulaminu i dołącz do NAJEMNIKÓW lub BUNTOWNIKÓW lub ZAKONU ŚWIĘTEGO MIECZA choć NIE radzę ZAKON to coś w rodzaju świrów z sekty z GI BEZ urazy to powodzenia!PS.NIE DAJ SIE zbanować w pierwszym tygodniu to będziesz gość!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Cześć hotek stosuj sie do regulaminu i dołącz do NAJEMNIKÓW lub BUNTOWNIKÓW lub ZAKONU ŚWIĘTEGO MIECZA choć NIE radzę ZAKON to coś w rodzaju świrów z sekty z GI BEZ urazy to powodzenia!PS.NIE DAJ SIE zbanować w pierwszym tygodniu to będziesz gość!

Na jakiej podstawie porównujesz nas do świrów z G1?Nie należałeś do Zakonu,nie wiesz jak wygląda on od środka a więc nie oceniaj.Jesteś na Forum od kilku dni i pewnie nawet nie przeczytałeś ani jednego posta w Zakonie a wysuwasz takie wnioski...

Phantom Lord

Active Member
MrBezio, rozumiem, że jesteś mało rozgarnięty, ale zachowaj to łaskawie dla siebie. Wracaj pograć w Gothica, bo chyba za bardzo utożsamiasz świat tejże gry z prawdziwym. Jak dorośniesz (spokojnie, dwa lata powinny wystarczyć) i zmądrzejesz (dłużej...), zacznij zaglądać na fora internetowe.

Mam nadzieję, że autor tematu nie zraził się do nas :) Oczywiście życzę jak najmilszego pobytu tu - na G.Up. Warto wybrać sobie Gildię, w której będzie się spędzało nadmiar czasu :p Najemnicy i Buntownicy zapraszają w Ziemiach Niczyich.

Jeśli chcesz, zajrzyj też do Zakonu :) Każdy dobry człowiek się przyda.

Do góry Bottom