Dziecictwo Lorda Trontera

Status
Zamknięty.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
a jakies info?

gdzie jest jest? kto go dal? co musiz w nim zrobic? gdzie musiz to zrobic? w jakim miejscu jestes?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
równie dobrze mozesz napisac "nie umiem zrobic questa, niehc mi ktos go zrobi" czlowieku, nie jestesmy wróżkami nie wiemy o co ci chodzi, a dawajac takie skrajki informajci nigdy ci nie pomożemy

czyli uwolniles Gaawana?

Wysoki93

Active Member
Mylisz się, zadanie dziedzictwo Lorda Trontera jest dłuższe. Mareczqu po rozmowie z Gawaanem musisz udać się w lewo i przejść przez drzwi (jest to fragment fortyfikacji zamku, prawdopodobnie jedna z wież), porozmawiaj z NPC który tam będzie stał, potem idź dalej i przejdź przez wszystkie fortyfikacje i rozmawiaj z postaci, które napotkasz na swojej drodze. W końcu znajdziesz stary klucz... jak coś to pisz, powinieneś to przejść bez większych problemów (intuicyjnie idziesz do przodu i tyle ;))

toklaw

New Member
Mylisz się, zadanie dziedzictwo Lorda Trontera jest dłuższe. Mareczqu po rozmowie z Gawaanem musisz udać się w lewo i przejść przez drzwi (jest to fragment fortyfikacji zamku, prawdopodobnie jedna z wież), porozmawiaj z NPC który tam będzie stał, potem idź dalej i przejdź przez wszystkie fortyfikacje i rozmawiaj z postaci, które napotkasz na swojej drodze. W końcu znajdziesz stary klucz... jak coś to pisz, powinieneś to przejść bez większych problemów (intuicyjnie idziesz do przodu i tyle ;))
Tam nic nie ma ;(
Czy ktoś wie jak zdobyć relikwie? Co to jest za zadanie "Dziedzictwo lorda Trontera"?
Mam cały czas zamknięte drzwi nad piwnicą, w której znalazłem mapę/
Bardzo was proszę o pomoc, bo nie wiem czy iść dalej czy kombinować.

Już mam! Po prostu nie znalazłem starego pergaminu w zamkowym archiwum.
Potem pojawia się już klucz w wieży i dalej nie ma problemu.

Wysoki93

Active Member
Czyli tak jak mówiłem, wszystko jak na zamkowych fortyfikacjach i nigdzie nie trzeba łazić.
Proszę o zamknięcie tematu, ponieważ odnośnie tego zadania już raczej wszystko zostało wyjaśnione.

kkabann

New Member
a ja mam pytanie gdzi jest kryjowka tego lorda trontera bo teraz mam ja wlasnie znalezc :/

Wysoki93

Active Member
a ja mam pytanie gdzi jest kryjowka tego lorda trontera bo teraz mam ja wlasnie znalezc :/
Jego "kryjówka" znajduje się na terenie zamku w Srebrowodzie.
Po odnalezieniu klucza Trontera (w jednej z wież), idziesz następnie do głównej sali, w której jest lord Gaawan (albo Gawaan?),
otwierasz zamknięte pomieszczenie, w którym pociągasz dźwignię, wychodzisz na mostek i idziesz do południowej wieży.
W środku jest skrzynia, po jej otwarciu quest się definitywnie kończy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom