To źle rozumiesz mój argument, gdyż miał on wam przekazać, że głosowaniem u nas, nie chcemy robić wam jakoby konkurencji, czy umniejszać wartość dnia screena, a wręcz przeciwnie.
CYTAT
Nadal nie widzę sensu, jeśli jednak jest to aż tak istotne to zawsze możecie napomnieć przy oddawaniu głosu, że należycie do społeczności Gothic Up.
A ja nadal nie widzę sensu/powodu, dlaczego wam to tak nie odpowiada. Powiedzcie to wprost, będzie nam łatwiej zrozumieć.
CYTAT
W bardziej szczegółowych danych statystycznych nie widzę sensu bo to chyba polega na wspólnej zabawie bez podziałów i tworzenia gruntów pod niezależne badania socjologiczne.
W pełni się zgadzam.
CYTAT
Tu jest podobnie jak z olimpiadą - mimo spięć politycznych, konfliktu interesów czy zwyczajnej wrogości jedziemy tam gdzie wszyscy nie organizując igrzysk na własnym podwórku a jeśli nam coś nie odpowiada to zostajemy w domu. Bardzo proste.
A my chcemy jechać na olimpiadę, dodatkowo wcześniej "potrenować" u siebie.
Możemy tak się cytować nawzajem i dawać riposty, co do niczego dobrego nie doprowadzi, a nie o to tu chodzi.
Teraz ci/wam napiszę, jak ja to widzę, jako tymczasowy dzierżawca tego forum. Chcemy wykorzystać dzień screena do tego, by jeszcze bardziej umilić czas naszym forumowiczom. Oddamy głosy u siebie, oddamy i u was o co z resztą poproszę na wstępie tej ewentualnej ankiety (zobaczymy, czy ją stworzymy, na pewno nie zrobimy tego wbrew waszej woli). I nijak nie jest to jakiś atak, konkurencja czy inna zła rzecz wymierzona w ten ewent. Po prostu chce to zrobić dla swoistej zabawy na naszym forum. Ciekawe jest to, jak nasze typy wypadną na tle ogółu. I nie będzie się obnosić z tym, to będzie nasza prywatna ankietka. A DS będzie jej fundamentem, którego obiecujemy nie olać. I jak by na to nie patrzeć, ta ankieta będzie kolejną reklamą DS'a. Na pewno jemu nie zaszkodzi. To tyle na ten temat z mojej strony.
A teraz pytam się, czy dostaniemy waszą oficjalną zgodę na to, czy nie. Bo jakby nie patrzeć, wy to organizujecie i nie wypada nam korzystać z tego bez waszej zgody.
Pozdrawiam i proszę o podawanie nowości o DS'a u nas. Będę wdzięczny.