Dzień Screena

Status
Zamknięty.

Thran

Che Świniara
Niedawno już to sugerowałem to zasugeruje jeszcze raz.

Może jak Dzień Screena pojawi się na forum TM, ja zbiorę paczkę najlepszych screenów z każdej modyfikacji i wrzucę tutaj linki do nich i zrobi się głosowanko na najlepiej zapowiadająca się modyfikacje ? :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja jestem za, tylko jak masz zamiar to zrobić? GUp będzie u siebie obchodzić swój dzień screena, czy napiszesz na TM, że "według GUp ta modyfikacja zapowiada się najlepiej"? Bo z tego co napisałeś nie da się tego wywnioskować, więc prosiłbym nieco jaśniej ;)

Thran

Che Świniara
Napiszę to tak.

Poproszę moderów o zgodę o wrzucenie screenów tutaj, a my zrobimy głosowanie na najlepszą modyfikacje z dawno zapowiedzianych i wyniki podam na forum TM o ile mnie nie wyśmieją :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak dla mnie to super pomysł, tylko że to chyba nie ten dział. Tylko co na TM da to że wylosowaliśmy najlepszą modyfikację?

Broother

Member
Da im kilka(naście/dziesiąt) głosów więcej, a to już coś. Im więcej tym lepiej ;)

Thorbjorn

Member
CYTAT(Darth Revan @ 20-07-2009, 20:03) index.php?act=findpost&pid=226053
Napiszę to tak.

Poproszę moderów o zgodę o wrzucenie screenów tutaj, a my zrobimy głosowanie na najlepszą modyfikacje z dawno zapowiedzianych i wyniki podam na forum TM o ile mnie nie wyśmieją :p

W jakim celu? Nie widzę potrzeby aby się rozdrabniać tym bardziej, że głosowanie na theModders.org jest jawne i dostępne dla każdego kto chce wziąć w nim udział. Chcesz zagłosować, zapraszamy do nas a rozdrabnianie imprezy na niezliczone fora jest kompletnym bezsensem.

Przy okazji dodam, że na http://czaszaplaty.pl pojawiła się zapowiedź imprezy połączona z małą relacją z przygotowań grupy The Modders do wydarzenia.

dekster17

New Member
Tak, jak thoro powiedział - nie ma najmniejszego sensu tak robić. Możecie wejść na moddersów i zagłosować.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wiarze chodzi o to, żeby zrobić u nas głosowanie, by dowiedzieć się, co wybrał Gothic Up. Byłaby to taka nasza mała, przyboczna imprezka i nie powinniście nam tego zabronić. Tym bardziej, że zachęcamy do głosowania na TheModders, chociażby wspieraniem medialnym konkursu.

Thorbjorn

Member
CYTAT
Wiarze chodzi o to, żeby zrobić u nas głosowanie, by dowiedzieć się, co wybrał Gothic Up.

Nadal nie widzę sensu, jeśli jednak jest to aż tak istotne to zawsze możecie napomnieć przy oddawaniu głosu, że należycie do społeczności Gothic Up. W bardziej szczegółowych danych statystycznych nie widzę sensu bo to chyba polega na wspólnej zabawie bez podziałów i tworzenia gruntów pod niezależne badania socjologiczne. Tu jest podobnie jak z olimpiadą - mimo spięć politycznych, konfliktu interesów czy zwyczajnej wrogości jedziemy tam gdzie wszyscy nie organizując igrzysk na własnym podwórku a jeśli nam coś nie odpowiada to zostajemy w domu. Bardzo proste.

CYTAT
Tym bardziej, że zachęcamy do głosowania na TheModders, chociażby wspieraniem medialnym konkursu.

I za to dziękujemy jednak daleko tu od traktowania tego jako akt łaski i szczodrości, który do czegoś zobowiązuje. Zważywszy na target w który celujecie interesowanie się społecznością modderów jest jakoby Waszą powinnością a nie wyrazem dobrej woli za który można wypadało by oczekiwać rekompensaty. Z pewnością nie brzmi to kolorowo ale tak właśnie się klarują pewne sprawy i chcąc nie chcąc warto o tym pamiętać zanim podejmie się próbę perswazji swoich racji używając argumentów padających niedaleko obok teczki z napisem "narcyzm".

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
To źle rozumiesz mój argument, gdyż miał on wam przekazać, że głosowaniem u nas, nie chcemy robić wam jakoby konkurencji, czy umniejszać wartość dnia screena, a wręcz przeciwnie.

CYTAT
Nadal nie widzę sensu, jeśli jednak jest to aż tak istotne to zawsze możecie napomnieć przy oddawaniu głosu, że należycie do społeczności Gothic Up.

A ja nadal nie widzę sensu/powodu, dlaczego wam to tak nie odpowiada. Powiedzcie to wprost, będzie nam łatwiej zrozumieć.

CYTAT
W bardziej szczegółowych danych statystycznych nie widzę sensu bo to chyba polega na wspólnej zabawie bez podziałów i tworzenia gruntów pod niezależne badania socjologiczne.

W pełni się zgadzam.

CYTAT
Tu jest podobnie jak z olimpiadą - mimo spięć politycznych, konfliktu interesów czy zwyczajnej wrogości jedziemy tam gdzie wszyscy nie organizując igrzysk na własnym podwórku a jeśli nam coś nie odpowiada to zostajemy w domu. Bardzo proste.

A my chcemy jechać na olimpiadę, dodatkowo wcześniej "potrenować" u siebie.

Możemy tak się cytować nawzajem i dawać riposty, co do niczego dobrego nie doprowadzi, a nie o to tu chodzi.
Teraz ci/wam napiszę, jak ja to widzę, jako tymczasowy dzierżawca tego forum. Chcemy wykorzystać dzień screena do tego, by jeszcze bardziej umilić czas naszym forumowiczom. Oddamy głosy u siebie, oddamy i u was o co z resztą poproszę na wstępie tej ewentualnej ankiety (zobaczymy, czy ją stworzymy, na pewno nie zrobimy tego wbrew waszej woli). I nijak nie jest to jakiś atak, konkurencja czy inna zła rzecz wymierzona w ten ewent. Po prostu chce to zrobić dla swoistej zabawy na naszym forum. Ciekawe jest to, jak nasze typy wypadną na tle ogółu. I nie będzie się obnosić z tym, to będzie nasza prywatna ankietka. A DS będzie jej fundamentem, którego obiecujemy nie olać. I jak by na to nie patrzeć, ta ankieta będzie kolejną reklamą DS'a. Na pewno jemu nie zaszkodzi. To tyle na ten temat z mojej strony.
A teraz pytam się, czy dostaniemy waszą oficjalną zgodę na to, czy nie. Bo jakby nie patrzeć, wy to organizujecie i nie wypada nam korzystać z tego bez waszej zgody.
Pozdrawiam i proszę o podawanie nowości o DS'a u nas. Będę wdzięczny.

daria

Szejn
Weteran
Tak ciągle przyglądałam się tej dyskusji i czegoś nie rozumiem.

CYTAT
Tak, jak thoro powiedział - nie ma najmniejszego sensu tak robić. Możecie wejść na moddersów i zagłosować.

Przecież, kto będzie chciał zagłosować, to spokojnie, wejdzie i zagłosuje... i nie sądzę, żeby ankieta na naszym forum w czymś komuś przeszkodziła...

Ankieta na naszym forum jest dla Was jak najbardziej dobra... W końcu to jest jakaś reklama, może właśnie dzięki głosowaniu u nas, ktoś zainteresuje się tym DS i postanowi wziąć udział w oficjalnym głosowaniu?

Co Wam przeszkadza? Nikt przecież konkurencji nie chce robić, a wręcz przeciwnie.

Thorbjorn

Member
Nie widzę problemu pod warunkiem, że zostanie to zorganizowane po właściwiej imprezie czyli za dwa dni. Poza tym zawsze obowiązuje Was prawo cytatu dzięki któremu możecie skorzystać z materiałów przygotowanych na DS bez naszej zgody na podobnej zasadzie jak np. możemy skomentować na tym forum artykuł z gazeta.pl czy innego serwisu włącznie z przedstawieniem całej jego zawartości.

daria

Szejn
Weteran
Ja nie mam nic przeciwko, aby głosowanie odbyło się za dwa dni... W końcu to Wasze przedsięwzięcie i skoro Wy się nie zgadzacie na to teraz, to my musimy się dostosować.
Ale i tak dalej nie rozumiem, dlaczego tak bardzo macie coś przeciwko tej ankiecie :p

Ale dobra, koniec tematu - za dwa dni rozpoczynamy głosowanie i będzie dla każdego ok.
Wtedy już nie będzie to samo, bo userzy mogą kierować się wynikami na moddersach, no, ale cóż ^^

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Dyskusja wyczerpana.Temat został z tego powodu zamknięty. Jeśli chcesz tu pisać, poproś moderatora o otwarcie tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom