Witajcie. Jestem Kaleson. Mam 20 lat i jestem z Opola. Interesuję się historią, muzyką, fantastyką i informatyką. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej Tak więc... Czołem
Witaj Pisz mądrze, nie spamuj, nie podpadnij modom itd. Ale jak chcesz to rób co chcesz i czuj się jak u siebie. Dołącz do którejś sekty jak będziesz spełniał wymagania, lub jak chcesz to wbij też do zakonu świętej maczugi.
Pisz mądrze i staraj się wybijać poza "szarą resztę" .. Wiele osób nie przejmuje się tym, że na forum można spędzić wiele miłych chwil, piszą 1-2 tematy i znikają.. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami, a jeśli już odejdziesz, to nie na długo.. Każdy w końcu wraca
Ludzie nie znacie więcej słów niż tylko "witaj! przestrzegaj regulaminu!" xD. Panie mroczny kaleson, masz wywalisty nick ;]. Na pewno zastaniesz na dłużej zapamiętany
Yo czuj się jak u siebie .Po pewnym czasie będziesz mógł dołączyć do jednej z gildi Buntowników , najemników lub do Zakonu Świetego Miecza . Zostań jak najdłużej
Mroczne... ciekawe od czego? Problemy z powstrzymywaniem potrzeb fizjologicznych? A tak na serio - witam cię, i radzę niekoniecznie traktować Regulamin jak Biblię, ale przynajmniej traktować innych z szacunkiem, nie spamować (choć mnie się to zdarza zbyt często), oraz słuchać adminów, modów i weteranów forumm. Ciekawe imię, tak nawiasem...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.