Dzień Dober

Mroczne_Kalesony

New Member
Witajcie. Jestem Kaleson. Mam 20 lat i jestem z Opola. Interesuję się historią, muzyką, fantastyką i informatyką. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej :) Tak więc... Czołem ;)

Thran

Che Świniara
Witaj na forum.

Zapraszamy do dołączenia do którejś z naszych gildii forumowych lub do zakonu świętego miecza gdy już wymagania będziesz spełniać :)

Dzyl

El Principe
Witaj :) Pisz mądrze, nie spamuj, nie podpadnij modom itd. Ale jak chcesz to rób co chcesz i czuj się jak u siebie. Dołącz do którejś sekty jak będziesz spełniał wymagania, lub jak chcesz to wbij też do zakonu świętej maczugi.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj :)

Przestrzegaj regulaminu,nie denerwuj modów i innych userów(;p),dołącz do jednej z gildii i ZŚM ;)

Zomin

Member
Siem ^_^

Pisz mądrze i staraj się wybijać poza "szarą resztę" :p .. Wiele osób nie przejmuje się tym, że na forum można spędzić wiele miłych chwil, piszą 1-2 tematy i znikają.. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami, a jeśli już odejdziesz, to nie na długo.. Każdy w końcu wraca ;)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ludzie nie znacie więcej słów niż tylko "witaj! przestrzegaj regulaminu!" xD. Panie mroczny kaleson, masz wywalisty nick ;]. Na pewno zastaniesz na dłużej zapamiętany :D

HoteK

Obywatel
Yo czuj się jak u siebie .Po pewnym czasie będziesz mógł dołączyć do jednej z gildi Buntowników , najemników lub do Zakonu Świetego Miecza . Zostań jak najdłużej :)

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Prawda... trzeba przyznać, że tak dziwnego acz oryginalnego nicka w swojej dziesięcioletniej historii w internecie jeszcze nie widziałem. ;d

Fahrenheit

Pimpu?
Mroczne... ciekawe od czego? Problemy z powstrzymywaniem potrzeb fizjologicznych? :D A tak na serio - witam cię, i radzę niekoniecznie traktować Regulamin jak Biblię, ale przynajmniej traktować innych z szacunkiem, nie spamować (choć mnie się to zdarza zbyt często), oraz słuchać adminów, modów i weteranów forumm. Ciekawe imię, tak nawiasem...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Trochę późno ale witam.. zauważyłem że masz ciekawe zainteresowania i dobrej muzy słuchasz ... Ave .. ;]

Do góry Bottom