Dyski

Status
Zamknięty.

Seriance

New Member
Mógłby ktoś napisac(dośc szczegółowo) lub dac ss z zaznaczonymi miejscami gdzie można znaleśc te dyski z zadania od Inkwizytora Mendozy.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie pamiętam, gdzie dokładnie, ale będziesz szukał jakiegoś druida u ''Jaszczuroludzi''. Pójdziesz tropem ogra, który styknął się z gnomami (w tym celu będzie trzeba wyjść poza mapę). Będziesz musiał przeczesać wschodnią świątynię (klucz ma kapłan jaszczurów, nie omiń go), a dwa pozostałe są u mendozy i estebana.

Nie grałem jeszcze, to próbuję przynajmniej w ten sposób pomóc. Mam nadzieję ,że to coś ci pomoże :).

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
niestety ja nie mam szans pograć ale kilka pytań i odp na temat dysków znajdziesz w ty temacie http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/25155-kilka-pytan/

Kacperex

KacŚpioszek
czytaj dziennik ta sa podpowiedzi. I co dysk hadaj z mendozą. Pierwszy ma Don esteban, Drugi ma Cyrus, trzeci Seweryn, Czwarty jest związany z misją Patty. W skrzyni gdzie jest skarb Stawobrodego? Czy tam swiobrodego ;)

Seriance

New Member
Kacperex, te mam tylko teraz brakuje mi piąty. Podobno jest w świątyni na wschodzie tylko brakuje mi jedno złote popiersie żeby zobaczyc dalszą częśc świątyni.

seba69

New Member
Jedno zlote popiersie ma Olf, Jedno poszukiwacz skarbow ktory wpadl do dziury a trzecie jest w jednym z sarkofagow\ w swiatyni(sa tylko 3 wiec na pewno znajdziesz)

Adrrr

New Member
Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest ta świątynia, dokładnie zaznaczyć na mapie bo tylko tego dysku mi brakuje teraz.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
przeciez jest mapa zadania w notatniku - zaznaczasz zadanie, i po prawej klikasz odpowiednia zakladke.

wschodnia swiatynia znajduje sie niedaleko bagna, ktore jest na wschod od chatki tego ziomka co mu pierścienie przynosimy;

bimber12345

Member
A ja jestem w tej świątyni i mam niebieska barierę. Zwojem do niszczenia barier nic zrobić nie mogę. Coś tam piszecie o popiersiach. Ale nie wiem po co, gdzie i jak.

EDIT:
Przepraszam pomyliłem ruiny^^

szwyniu

New Member
Ja tam wiekszosci zadan nie mam na mapie zaznaczonych ;/ tez musze isc do tej wlasniez swiatyni. Ale moze jakos ja zlokalizuje. Wie ktos jak niszczyc niebieskie bariery? bo na jedna sie natknalem i zwyklym zakleciem nie moge jej rozwalic z reszta tak jak moj poprzednik xD

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
niebieskie niszczymy dopiero w rozdziale 4, jestes w zlej swiatyni

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom