Dwa Problemy

Status
Zamknięty.

Dalione

New Member
Witam ! Mam dwa problemy jednym z nich jest save , niedawno grałem normalnie , zapisałem gre i na drugi dzień gdy próbowałem wejść na tego save niemogłem i jak sie okazało save sie zepsuł. Wie ktoś jak to naprawić ?

Drugi problem to już z cieniem , załatwiłem test zaufania i wszystkie zadania (chyba) aby być cieniem gdy ide do diega mam tam 5 pkt czegoś ale ciągle jestem kopaczem , niewiem czy to błąd czy ja niejestem doimformowany ponieważ gram w to od 2 tygodni..

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
1. Niestety, jeśli save się spieprzył, to raczej nie da się tego naprawić ;/ Darzę robić kopie zapasowe save'ow i to dosyć często

2. Prawdopodobnie nie masz 5 lvl. Idź pozabijać trochę potworków, powykonuj dodatkowe zadania, po czym wróć do Diega, powinien Cię przyjąć ;)

btw, grasz od 2 tygodni i jesteś dopiero na takim etapie? oO

Dalione

New Member
Miałem wiele problemów z gothic-iem i musiałem cały czas grać od początku aż udało mi sie dojść i wtedy ten save a gdy doszłem dalej już do tego 2 problemu wyjechałem na wieś i dopiero co przyjechałem więc niegram tak długo :p Co do save-ków staram sie zapisywać w krótkim czasie ale nie za krótkim..

Edit:
Dzięki za pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom