Dwa Ostrza

Status
Zamknięty.

Cathoor

New Member
Mam problem bo zrobiłem sobie drogę buntownika, a chciałem nauczyć się dwóch ostrzy (nie koniecznie mistrza) i nie wiem gdzie i jak? Odwiedziłem dwóch potencjalnych trenerów wypisanych na stronię ale nie wspominają nic o nauce. Czy mógłby ktoś powiedzieć ile repy na podstawę dwóch ostrzy i gdzie się nauczyć? Z góry dzięki za pomoc.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Z tego co pamiętam, walki dwoma mieczami nauczysz się w Ishtar. Możliwe też, że już w Bakareshu ktoś tego uczy, nie pamiętam dokładnie.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Główny szef ochrony Bakareshu, który przebywa w namiocie na granicy miasta z oazą. Nazywa się Silvio.
W Ishtar uczą tylko mistrzowskiego władania dwoma broniami.

Odwiedziłem dwóch potencjalnych trenerów wypisanych na stronię
Mógłbyś podać kogo odwiedziłeś?

Cathoor

New Member
Odwiedziłem Navaras z Ben Erai i Daro z ben Sala. A jakąś repe musze wbić u assasinów żeby się nauczyć?

Silden

RPG'owiec
VIP
U Navarasa będziesz się uczył dopiero kiedy osiągniesz 75% reputacji w BErai. TAk przynajmniej pamiętam. :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
W przypadku nauki w Ishtar, na pewno musisz mieć odpowiedni poziom reputacji, gdyż inaczej nie wejdziesz do miasta, a więc i o nauce nie ma co mówić...

W przypadku Silvio z Bakareshu, też raczej musisz zdobyć 75% reputacji w mieście, zanim zacznie cię uczyć. Z tym, że tu wystarczy reputacja danego miasta, w tym wypadku Bakareshu, a żeby szlifować umiejętność w Ishtar, trzeba mieć 75% reputacji u asasynów jako takich, a to warunek trudniejszy do spełnienia.

Cathoor

New Member
dzięki za pomoc nauczyłem się walki dwoma brońmi. Dzięki wszystkim za pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom