1. Vatras wysłał mnie do Saturasa. Dotarłam cała zdrowa i szczęśliwa. Saturas mnie oczywiście nie lubi. Porozmawiałam z innymi magami, mam iść szukać ornamentu. Narazie jest dobrze. Tylko małe pytanie: czemu Saturas nie zabrał mi listu od Vatrasa? Zabierze później? W rozmowie na pewno nie mam odpowiedniej opcji. (Mogę go jedynie prosić o to, by mnie uczył.)
2. Nie mogę znaleźć ukrytych sakrbów Grega. Jedynie ten z wyspy znalazłam. Jako przedstawicielka płci słabej nie mam za grosz orientacji w terenie póki go dobrze nie znam. Najszczęśliwsza byłabym gdyby ktoś mi to mógł zaznaczyć na jakimś screenie mapy. Około dwie godziny szukałam tych kryjówek i nie mam pojęcia gdzie one są. Zaczyna mnie to załamywać.
2. Nie mogę znaleźć ukrytych sakrbów Grega. Jedynie ten z wyspy znalazłam. Jako przedstawicielka płci słabej nie mam za grosz orientacji w terenie póki go dobrze nie znam. Najszczęśliwsza byłabym gdyby ktoś mi to mógł zaznaczyć na jakimś screenie mapy. Około dwie godziny szukałam tych kryjówek i nie mam pojęcia gdzie one są. Zaczyna mnie to załamywać.