Dwa Drobne Problemy

Status
Zamknięty.

Kazus

Member
1. Vatras wysłał mnie do Saturasa. Dotarłam cała zdrowa i szczęśliwa. Saturas mnie oczywiście nie lubi. Porozmawiałam z innymi magami, mam iść szukać ornamentu. Narazie jest dobrze. Tylko małe pytanie: czemu Saturas nie zabrał mi listu od Vatrasa? Zabierze później? W rozmowie na pewno nie mam odpowiedniej opcji. (Mogę go jedynie prosić o to, by mnie uczył.)
2. Nie mogę znaleźć ukrytych sakrbów Grega. Jedynie ten z wyspy znalazłam. Jako przedstawicielka płci słabej nie mam za grosz orientacji w terenie póki go dobrze nie znam. Najszczęśliwsza byłabym gdyby ktoś mi to mógł zaznaczyć na jakimś screenie mapy. Około dwie godziny szukałam tych kryjówek i nie mam pojęcia gdzie one są. Zaczyna mnie to załamywać.

Cisu

Member
Zacznę od tych ukrytych skarbów. Niestety, nie jestem w posiadaniu mapy, screena, to może ktoś tutaj wrzuci, ale postaram Ci się to wytłumaczyć. Jeżeli odnalazłaś skarb z "wyspy", to na pewno zauważyłaś domek, przy którym stoi dwóch najemników. Domek stoi obok skały, na którą da się wejść :). Jak już to Ci się uda, znajdziesz się na tyłach farmy Bengara i właściwie kolejny skarb jest bardzo blisko miejsca, w którym się "wepsniesz" na górę ;P. Po prostu przejdź kawałek do przodu, rozejrzyj się i ujrzysz czerwony "X". Z tego miejsca kieruj się w stronę wodospadu, jest to zarówno kierunek do Górniczej Doliny. Gdy ujrzysz dwa wodospady i malutkie jeziorko, obejdź je dookoła i tam jest kolejny skarb. Trzeci będzie ciężki do wyjaśnienia, musisz odnaleźć schody, które są dosyć ukryte. Stojąc przodem do Bengara (tego farmera), idź za dom, przed którym on stoi i trzymaj się ściany skalnej - powinnaś trafić. W tamtej dolince, w jednym z jej rogów jest ostatni skarb, ale uważaj na bandytów, kręcących się w pobliżu :).

Co do listu polecającego od Vatrasa. O ile dobrze pamiętam, gdy już odnajdziesz wszystkie ornamenty, Saturas powie, że teraz potrzebują tylko zgody Vatrasa, na to abyś do nich dołączyła i wtedy będzie można przekazać tą wiadomość.

Txau.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jeśli chodzi o Saturasa, to nie jestem pewien, ale chyba weźmie od Ciebie list później.

Co do skarbów, to tu masz mapkę

1. na lewo od drogi prowadzącej do Górniczej Doliny znajduje się małe jeziorko, koło niego kręcą się 2 topielce, tam znajduje się pierwszy zakopany skarb
2. Od punktu pierwszego idź cały czas przed siebie w kierunku farmy Onara, powinnaś dojść do wielkich kamiennych schodów. Po prawej stronie znajduje się obóz bandytów, a na przeciwko schodów w krzakach jest drugi skarb
3. Wróć się do kamiennych schodów i idź w kierunku małej farmy, za nią, tuż nad wodospadem znajduje się kolejny zakopany skarb
4. Zeskocz do wody z góry wodospadu, na wyspie z topielcem znajduje się ostatnia kryjówka

Mam nadzieję, że dość jasno to wytłumaczyłem i nie pomyliłem się :)

Kazus

Member
Dziękuję bardzo.
Mapkę sobie wydrukuję i będę porównywać z tą na ekranie monitora i na pewno trafię.
Jeszcze raz bardzo dziękuję:).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom