Jak chcę włożyć płytę to DVD szybko się zamyka, a jak już wsadzam płytkę to zamiast uruchomić się normalnie automatycznie to zawiesza się i niemogę nic zainstalować.
Przeinstaluj firmware, powinno pomóc. Jeżeli nie wymontuj napęd i sprawdź u kogoś innego- jeśli zadziała pogrzeb u siebie w BIOS lub sformatuj dysk. Ja się nie znam, ale pisze to, co bym zrobił.
Problem chyba się wyjaśnił, w sklepie nieopodal mnie powiedzieli że to może być od Lasera, jak nie to zobaczę na nowym DVD z nowymi sterownikami do niego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.