Dusty & Melvin

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
Siema :/ shit mam problem

zagadnal do mnie ten Baal co jest na platformie z duzo iloscia uczniow i kazal mi przyprowadzic czlonka (Dustyego) pogadalem najpierw z Melvinem poszedlem do Dustyego i mowi ze nie ma kasy na lapowke... w tym momencie powinna sie pojawic opcja "Ja za ciebie zaplace" ale do cholery nie ma jej :/ juz przeszedlem ta misje ale jak gralem 1 raz w goth'a :/

nie czaje tego zjawiska moze mi ktos pomoc ?? jak to odrecic ?
albo chociaz napiszcie w jakiej kolejnosci powinienem z nimi gadac
Czytalem Solucje ale musialbym od poczatku grac (sic!) jest inny sposob ??

Czekam na odpowiedzi

Big Boss

Member
hhmmm może idz do straznika bramy i sie spytaj może wtedy sie da dać łapówke i powiedziec Dusty'iemu żeby za toba szedł czy coś

Konfistador

Member
Otórz problem polega na tym, że aby przekupić strażnika musisz zabulić 100 bryłek rudy, jeżeli nie masz takiej ilości to opcja typu :,,Ja za ciebię zapłacę...'' nie pojawi się i w tym tkwi twój problem. To by było na tyle.

pozdrawiam
tongue.gif

doctor

Wariat
Weteran
Mam 600 pare brylek :/

Dusty mowi tylko ze potrzebuje 100 brylek zeby sie wydostac z obozu potem w rozmowie mam tylko KONIEC :/

Moze trzeba pogadac z kims jescze ? gadalem z melvinem i tym baalem
dry.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Też zawsze miałem z tym problem. Ale sądze że po rozmowie z Dustym powinieneś jeszcze raz porozmawiać z Melvinem a nastpnie wrócić do SO i zabrać z tamtą Dustiego. Moze sie myle ale pamiętem żę przy tym zadaniu latałem zawsze z jednego obozu do drugiego ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom