Dużo Zrobiłem A Padłem

Status
Zamknięty.

lee115

Member
Bardzo długo grałem w gothica 3 i porobiłem wiele misji niestety zapomniałem zapisać i poszedłem szukać anoga i jego brata po czym natrafiłem na krwiopijce myślałem że go na hita wezmę z mieczykiem 135 obrażeń ale on odskoczył i wbił mi jad po paru sekundach zmarłem ale udało mi się przed tym zapisać i teraz taka moja prośba czy byłby jakiś czar kod albo coś dzięki któremu bym mógł zmartwychwstać???

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
"god" i stajesz się nieśmiertelny. Po jakimś czasie, gdy trucizna przestanie działać, wpisz w konsolę ponownie "god", żeby wyłączyć kod ;).

Bury_Zenek

Rycerz Wody
masz podmieniony plik ge3.ini? bo jeśli tak to możesz używać kodów i przyciskasz ~ aby włączyć konsolę i wpisujesz fullhealth myślę że pomogłem :)

kozin21

Member
możesz też jak już padniesz nacisnąć F8, ale po tym pewnie postać ci stanie jak zamurowana i nie wiem co potem zrobić żeby znowu chodzić....

Bury_Zenek

Rycerz Wody
właśnie sprawdzałem i zrób coś takiego jak leżysz trupem to przytrzymaj ctrl+k i ci poleci dalej żebyś mógł uciec i tam wciśnij f8 ale będzie stać jak zamurowany ale poczekaj kilka sekund i będzie dobrze :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom