Drukarki

Status
Zamknięty.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mam Drukarkę Epson. Wcześniej miałem HP. W Hp tusz można było dobijać do pojemników. Robiłem to u takiego gościa. Kolorowy 15zł, czarny 10zł. Dodam, że w HP są 2 pojemniki, pierwszy z czarnym tuszem, drugi z kolorowym. A w Epsonie są 4 pojemniki pierwszy z czarnym, a pozostałe 3 z głownymi kolorami. Czyli kolory są w trzech pojemnikach, nie tak jak w HP. I zachodzę do tego gościa i pytam czy do nich też można dobijać, a on że nie. I teraz jestem w szoku, bo orginalny kosztuje ponad 100zł. I moje pytanie jest następujące. Czy da się dobijać do Epsona tusz, czy nie? Bo jak nie to ja chyba sprzedam tą drukark bo to się nie opłaca.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Polecic ci mogę tylko tyle żebyś sprawdził to dokładnie. Ja niedawno (2,3 miechy temu) kupywałe drukarke a wsumnie urządzenie wielofunkcyjne hp i koleś w sklepie mówił że epsony maja tusz za 15 zł za jeden czyli x4 bo epsony mają te 3 kolory + czarny ale jakoś wziołem hp czarny ok 60 zł a kolor drożej. Patrząc na to drukarki epsoma tez powinny mieć tańsze tusze.
Pozdro woju.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dzięki za odpowiedź, ale już znalazłem dobry tusz za przystępną cenę. 11zł za 1 tusz, czyli razem 44 zł + koszt wysyłki. W poprzedniej koszt wynosił 25 zł komplet. Ehh.. zrobili mnie w banbuka. Ale i tak jest dobrze. Można zamknąć

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom