Droga Innosa

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Mam takie pytanko. Czy po obraniu drogi Innosa można nadal uczyć się czarów w chramach Beliara i u Magów Wody? Nie wiem czy mam się teraz nauczyć co poniektórych czarów czy po obraniu drogi też będę mogła.

Karpielek

VIP
VIP
Po obraniu ścieżki Innosa, nie możesz korzystać z chramów Beliara, natomiast magi Adanosa można się uczyć u Magów Wody do końca gry.

luke22

Member
Mam pytanie przy okazji. Czy moment obrania którejś ścieżki jest równoznaczny z przekazaniem artefaktów Adanosa którejś z osób (Xardas, Rhobar, Zuben)?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Tak, ale w przypadku Xardasa liczy się chyba zniszczenie tych artefaktów :)

GOFER152

Member
Jeśli chodzi o Xardasa to Szczurek ma racje , jeśli chodzi o Inosa to jak będziesz miał 5 artefaktów to pogadaj z Rhobarem ,da ci kostur i wyśle do klasztoru ,do Inosa i jemu dajesz artefakty , z Beliarem jest podobnie co z inosem , dajesz je Beliarowi.

eifersucht

Member
Pytam z czystej ciekawości: dlaczego po obraniu drogi Innosa Orkowie zaczynają się bić z Asasynami? ;)

GOFER152

Member
Jeśli się przechodzi grę to pod jej koniec z dialogów z NPC można wywnioskować że wojna między orkami i asasynami to tylko kwestia czasu (głównie wodzem Trelis , Gonzalezem ) . Też to zauważyłem .

eifersucht

Member
Troche to nieprzemyślane moim zdaniem. Jeśli ktoś ( czyli ja ;) ) nie zrobił wcześniej niektórych zadań to po wyborze drogi nie ma już na to szans - pozostaje patrzeć jak się nawzajem wybijają. :(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom