Dragon slayer - z ktorym lvl do GD?

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
słuchajcie mam do was dwa pytania :
1.Gram łowca smoków i niebardzo wiem z jakim levelem isc do GD;/ no coz wiem jedno mam 32lvl i 4 jaszczuroludzi naraz sprawia mi problem:D
a trzeba ich troszke ubic zeby dojsc do smokow w GD wiec chcialbym wiedziec z ktorym lvl waszym zdaniem najlepiej jest isc do GD i gdzie sie najlepiej klepie exp>:p
2.To juz wlasciewie niejest problem a jedynie prosba o dorba rada no wiec gram szponem beliara ale poniewaz lubie bronie jednoręczne (przynajmniej tak mi sie wydaje ze to jest tego powod) to moj szpon ma zaledwie obrazenie 101 - 32 dodatkowe:( ale slabo!!!!!!!!!!!! mam pytanko gdyby mial zmienic sobie szpon na cos lepszego to na co ? jaka bron byscie mi radzili? (jednoreczna, chociaz z tego co piszecie widze ze to moze byc dla was problem bo wiekszosc z was to raczej waworyci broni dwurecznej;])aha i jeszcze jedna sprawa jezeli taki temat juz byl to sorka ale szukalem dosc dlugo i nic podobnego niezlanazlem. czekam na szybkie odpowiedzie _ z gory thx!!!!!
smile.gif
)

Sword

Member
1.Bodajże max 40 lvl powinien ci w zupełności wystarczyć.Co do nabijania exp to czywiscie na smokach
tongue.gif
i na wszelkim tałatajstwie znajdującym się w ich pobliżu.Możesz jeszcze posiekać orków na cieniutkie plasterki i dobrac sie do smoczych zebaczy( m.im.niedaleko palisady,niedaleko Dena)
2.Zguba Orków powinna cię usatysfakcjonować -jednoręczna(130 albo 135 dmg dokładnie nie pamiętam
tongue.gif
)

A

Anonymous

Guest
Smoki najłatwiej zabić przyzwanym demonem Demony nie mają prawie żadnych problemów ze smokami. Ja zabijałem smoki mając około 20 poziomu.

Odydoz

Member
CZTERDZIESTY????????????????????????????? Ludzie, nie przesadzajcie, zmiataj do Doliny polowac na smoki, z pewnością sobie poradzisz
smile.gif
Po prostu staraj się niw walczyć z kilkoma naraz, spróbuj odciągać itd. A z resztą, czterech jaszczuroludzi sprawia ci problem? Ja, kiedy polowałem na smoki, nie mogłem sobie poradzić z dwoma naraz (znaczy sie, przed zabiciem bagiennego), o ile dobrze pamiętam. Tak więc nie boj się i idź polować na smoki.

Kacperex

KacŚpioszek
Chłopie masz 32lvl starczy Ci napewno! Jescze zanim dojdziesz do smoków bedziesz miał ok 38lvl bez wysiłku wiec sie nie bój. No i jaszczurki odciągaj od siebie i pojedyńczo panięki niech podchodza
tongue.gif

A jak się boisz smoków to czar przyzywanie demona i po sprawie!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom