Dobry!

Binek7

Member
Witajcie!

Mam na imię Michał, mieszkam w Częstochowie. Interesuję się sportem szczególnie piłką nożną, a także historią (głównie średniowiecze), muzyką (Rap, odrobinę metalu i rocka) trochę motoryzacją, dobrymi grami, filmami, a i książką nie pogardzę.
Na stronę tą trafiłem szukając różnych nowinek odnośnie G4 i coś mnie przyciągnęło aby zajrzeć na forum, więc za szybko się mnie nie pozbędziecie...:(
Regulamin i "Co w trawie piszczy" przeczytałem. :)

Razor13

Member
Witaj. Też interesuję się piłką nożna :p To dobrze że przeczytałeś bo jak informują ludzi o przeczytaniu to nie czytają
:D

Baw się dobrze na forum pisz dużo , dołącz do jednej z gildii i uczęszczaj z nami :p
Pozdrawiam VerX

daria

Szejn
Weteran
Witaj :)

Regulamin i "Co w trawie piszczy" przeczytałem.

Wow, jestem tu tak długo, a do dzisiaj regulaminu nie doczytałam ^ ^

Interesuję się sportem szczególnie piłką nożną

Piłka to tak biernie or aktywnie?

więc za szybko się mnie nie pozbędziecie...:(

A my wcale nie mamy zamiaru, wręcz przeciwnie :)

Baw się dobrze.
Pozdrawiam ciepło, Daria.

Binek7

Member
No wiesz Daria, czytałem tylko te punkty, które różniły się od regulaminów innych for. Niektóre punkty znam na pamięć...xD

Piłką interesuję się pod każdym tego słowa znaczeniem. Można powiedzieć, że to moje życie.:)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
yo, 'estem tym, ktorego regulamin nie dotyczy
jednak ze smutkiem stwierdzic musze, ze wielu moderatorow nie przetrzega tej zasady
wszedzie korupcja, bezprawie i te de ;(

taaa jasne

daria

Szejn
Weteran
Piłką interesuję się pod każdym tego słowa znaczeniem. Można powiedzieć, że to moje życie.:)

Świetnie, bo u mnie jest podobnie, love piłka ;D

jeśli zdobędziesz już uznanie i potrzebna ilość postów na forum, serdecznie zapraszam do buntowników ;)

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom