Diabloiii?

Status
Zamknięty.

KAnu

New Member
Na http://www.neostrada.plpojawil sie artykul o Diablo 3 nie jest to pewne w 100% ale mysle ze jednak Blizzard stanie na wysokosci zadania i stworzy produkt godny swoich poprzednikow
a o to sam artykul
QUOTE Tak drodzy Czytelnicy, wzrok Was nie myli a nam nie pokręciły się daty - to nie jest prima aprilis. Istnieją przesłanki aby sądzić, iż 3 część hitu ze stajni Blizzarda ujrzy światło dzienne!

Redaktorzy serwisu fanowskiego DiabloII.net, otrzymali maila od czeskiego muzyka a zarazem fana serii Diablo, który twierdzi, iż właśnie wrócił z Bratysławy, gdzie brał udział w sesji nagraniowej z Radiową Orkiestrą Symfoniczną. Jak na razie wiadomość nieciekawa? Otóż prawdziwą bombą jest to, iż sesja ta najprawdopodobniej dotyczyła ścieżki dźwiękowej do Diablo III!

Oczywiście do tej informacji należy podchodzić z dużą dozą ostrożności, jednak za jej prawdziwością przemawia fakt, iż sesje nagraniowe do Diablo II: Lord of Destruction odbywały się również w Bratysławie, z udziałem Slovak Radio Philharmonic. Nagrania te miały miejsce na początku roku 2001, a przypomnijmy iż gra ukazała się kilka miesięcy później. Czyżby więc sytuacja powtórzyła się w przypadku Diablo III
a co wy o tym sadzicie????

Kacperex

KacŚpioszek
Jeżeli Diablo III wyjdzie to napewno bedzie ono wielkim hitem
smile.gif

Do dziś Diablo II jest w naszych sercach i nadal nie schodzi z list przebojów na całym świecie. Wydaje mi się, że kolejna część znanego dzieła bedzie przebojem na długie lata. Każdy fan marzy o tym aby pograć w kolejną część Diablo w 3D i w ładnej grafice
smile.gif

Ale pogłoski o Diablo III są już od dawna w siecie ale coś z nich nie wynika jak narazie
smile.gif

Xardas33

Member
Taaa ten artykul na tej stronie ten sam widzialem juz ze 4 miechy temu wiec to zadna nowosc mozliwe ze zrobia ale jeszcze cpoczekamy i nawet xchyba dawalem tu dzial o tym ale moge sie mylic i moze dawalem na innynm foro i mi sie pokrecilo
tongue.gif
biggrin.gif
ale ten artykul juz kazdy zna chyba na pamiec ale ja nadal mam nadzieje ze zrobia i mysle ze tak bo diablo to wielki hit a moze robia po kryjomu i dali dla niepoznaki taki artykul a za miech nam wyjada z nowiutkim diablo III
pozdro
biggrin.gif

s_e.b_a

Active Member
Chociaż nie bardzo w to wierze ale jeśli to prawda....

Diablo 2 z dodatkiem to jedna z moich ulubionych gier... Nawet teraz ma zainstalowane Diablo 2 LoD... Jeśli naprawde pojawiałby się trzecia część gry to napewno bym ją sobie załatwił i napewno spedziłbym przy niej wiele godzin...

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Dla mnie Diablo to gra przy której spędziłem setki godzin i grałem codziennie. Wyjście DIII to dla mnie duża niepsodzianka, bo dotąd jedyn.ą informacją o D3 byo to, że blizard wykupił domene d3.fr i to nie było za duzo, a tutaj taka nowinka ? Super. Teraz pozostaje czekać, aż dostaniemy więcej informacji, bo myślę, że na to wiele osób właśnie czeka.

Pozdrawiam

Diablo III to powinien wkońcu być ten pierwszy zastępca Diablo II. Blizzard robi pożądne gry i raczej nie martwie się że D3 to będzie klapa. Pozostaje tylko pytanie czy ta nowinka jest prawdziwa bo w końcu różni ludzie chodzą po tym świecie i gość od tego maila po prostu sobie żartuje.

Yezo

Active Member
QUOTE (Xardas33 @ 17-08-2005, 22:49) Taaa ten artykul na tej stronie ten sam widzialem juz ze 4 miechy temu wiec to zadna nowosc
Dokładnie kiedy ja to czytąłem hohohoh.
Diablo III jest oficjalnie zapowiedziane że wyjdzie, ale nie z aszybko. Blizzard chce najpierw zainwestować w inną gre z wielkich serii mianowicie w Warcrafta. nie wiem czy będzie to IV część, raczej jakiś dodatek lub coś w tym stylu do jakze popularnego WoW'a. A skąd ja takie rzeczy wiem, a no czyta się serwisy o grach więc się wie
biggrin.gif

ozi

Athlete
Weteran
Buuu... Diablo 3? Phi...! Nic nie sądzę, kolejna poraszka jak na mój gust to będzie :pPP Nie znoszę Diablo i go nie będę znosić, mój komp też tego szajsu nie trawi. A to, że se nagrywają jakieś czeskie utworki w Bratyslawie jeszcze nie świadczy, że gra wyjdzie. Równie dobrze mogli sobie nagrywać tak dla jaj, albo wydadzą płytę muzyczną pt.: "Diablo3" gdzie będzie sama muzyka (pewnie też do bani : D). Poprostu moim zdaniem Diablo to jeden wielki Big ErLoL!

Fajnie by było jakby Diablo 3 wyszło, tak wogóle to lubie Diablo a w szczególności z dodatkiem LoD, więc bardzo by mnie ucieszyło wyjscie tej gry . A co do informacji podanej przez Kanu to tylko plotki, wiec nie nalezy sie zbyt duzo spodziewać, lepsze by były jakies wiarygodne informacje (np. jakaś zapowiedź) , no ale w sumie zawsze jest jakaś nadzieja że Diablo 3 wyjdzie w niedalekiej przyszłości.
wink.gif

Bor@

Member
diablo jest fajne tylko na Battle Net. I tak mi sie juz znudzilo. wogole taki przecietniak dla mnie. idz po przedmiot wyrzynajac w pien cala mase potworow. gdyby do Diablo III dali jakas fabule fajna i nie cos takiego ze rozwalasz wszystko co sie rusza, na pewno bym w to zagral. a tak...eh, sam nie wiem.

Konfistador

Member
Prawde mowiac o Diablo 3 slyszalem juz dawno, o tym jakie blizzard ma pomysly, ale o samym wyjsciu jeszcze nie(myslalem ze nigdy nie wyjdzie) ale skoro tak mowisz to znaczy ze Diablo 3 nadchodzi i jezeli faktycznie pojawi sie na sklepowych polkach to zyska zapewne bardzo duza popularnosc jeszcze wieksza niz poprezednie czesci, jednak nie bedzie juz mialo grafiki 3D tylko inna(tak slyszalem).

pozdrawiam
tongue.gif

E

Electric_Dragon

Guest
po pierwsze primo goście co robili diablo I i II odeszli z Blizzarda(podobno byly jakieś spory z włascicielami firmy) i założyli konkurencuyjną firmę. Więc jeśli miałaby już powstać Diablo III to zupelnie inny klimat będzie panował. A propo tych gości co odeszli pracują oni nad grą w stylu diablo, kiedyś podawałem ich oficjalną stronk. Niestety zapomniałem adres, postaram się jej poszukać i zamieścić jej adres. Dla mnie najlepsza była Diablo I mesiącami grałem
lol. Dwójka też mam swoje atuty ale to już nie to samo.

Pozdrawiam,
Electric_Dragon

Milten1

Member
Wdług mnie fajnie by było gdyby wyszło Diablo III ale to mało prawdopodobne narazie tylko plotki jakieś są. A że Diablo III wyjdzie mówiono już z 3 lata temu i jakoś narazie nie ma, żadnych wieści ale jeżeli by wyszło.......... to by DiabloIII było by do Bani tak sądzą wszyscy moi kumple już lepiej by było zrbić Diablo II z lepszą grafą to by był full wypas
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom