Demo

Status
Zamknięty.

Khalid

Member
Jeżeli ktoś szuka różnych starych oraz najnowszych gier w wersji demo to zapraszam na stronke
biggrin.gif
Osobiście często tam zaglądam w poszukiwaniu nowych gier.

Co wy o niej myślicie ?

PS: Jeśli uznacie że temat jest beznadziejny.. poprostu go zablokujcie
tongue.gif

POZDRO "Khalid"

Grour

Member
No, całkiem niezły spis demek
biggrin.gif
. Teraz tylko czekam aż będzie (tam) demo Gothic 3 i ssiem (bez skojarzeń
tongue.gif
)
laugh.gif
.

Sry za krótki post
dry.gif
.

SkoWroN

New Member
Stronka wporządku, dużo dem ale ja cos sie boje instalować dema bo system dziwnie mi po nich chodzi ale jak bedzie demo gothic'a III to chyba sie skusze (a może nie bo se popsuje niespodzianke- nie wiem
tongue.gif
).

Muro

Member
hmm w demko G3 obowiązkowo trzeba ściągnąć,mam nadzieje że twórcy tego nie !@#$%^&* (wypluwam to!)i wole najpierw zagrać w demko i upewnić sie ze jest godna tych 130 zl
wink.gif
oby tak nie bylo jak ze Stronghold , gierka była fajowa,2 też ponoc miala być ze względu na wymagania i grafike a okazala sie kaszanką ;)mam szczerą że z G3 tak nie będzie ! i nie sluchajcie tych ludkow co gadają "Dema są dla ciot"

cichy

Member
No stronqa niczego sobie, sporo dem z których napewno skorzystam ;] tylko obawiam się że nie każde mi zadziała bo miałem już kilka przypadków w których zamiast dema ściągnąłem śmieć... Oczywiście czekam na demo G3 i kiedy tylko sie pojawi od razu zasysam ;]

Pozdro

rex

Member
Bardzo dobrze że coś takiego istnieje tylko szkoda że to demo a i przy okazji przeszła mi przez oczy kiedyś stronka z pełnymi starymi wersiami terz taki spis był zarąbiste są takie stronki ale ta terz może być.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom