Deey

Status
Zamknięty.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
CYTAT
SPIERDALAJ DZIWKO OD WSZYSTKICH, jeżeli kurwo jebano szukasz wrażeń to idź i zrób loda komuś zanim się zdecydujesz, masz zostawić te foru mw spokoju jebano suko hujozo, bo inaczej masz bana i nic więcej ladacznico i lodziarko, ssij matce i ojcu bo inaczej nie będziesz miała na chleb , twój dziadek już dawno tarza się w grobie a babcia obicąga na ulicy bi y moiała z czego życ, i ty te ż podzielisz los babci, będziecie razem obciągały ok? I jeszcze RAZ MÓWIE WYPIEDALAJ DZIWKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak traktuje się nowych na GUP

list od XENEXA

To znajdowało się w sygnaturce koleżanki Deey. Jeżeli masz żal do niego to mu napisz, jeżeli nic to nie da to zrób temat. Ale sory... nie mam ochoty oglądać tego w userowskiej sygnaturce. Masz prawo tu sie wyżalić i powiedzieć. Niech się wszystko wyjaśni jeśli nie możesz tego zrobić na PW... chociaż wolałbym żeby to było załatwione na PW... Rozumiem twoje oburzenie, ale emocje zamknij w sobie, albo idz sie wyżyć... ale nie rób takich sygnaturek bo to nie jest dobre rozwiązanie....

Kacperex

KacŚpioszek
Deey przesadza, uczepiła się xenexa i Deey ma BANA :)
Xenex miałes prawo się zdenerwoać, nie ukrywam.

xenex

Member
Dzięki wam wszystkim. Wiem że ją zbrukałem i zjechałem na równi z ziemią ale miałem prawo, wkońcu nie robiłem tego publicznie tylko wysłałem jej PW i tyle.
Kacperex mnie zrozumiał, jest to ludzki odruch, sądzę że każdy by tak postąpił gdy by otrzymywał pw w stylu "jak się dziś moje słonko miewa" czy " I tak cię poderwe"

Wiedziałem że to jest prowokacja czysta/ całe szczęście że bana ma :D

D

Deey

Guest
CYTAT
Dzięki wam wszystkim. Wiem że ją zbrukałem i zjechałem na równi z ziemią ale miałem prawo, wkońcu nie robiłem tego publicznie tylko wysłałem jej PW i tyle.

Poczytaj regulamin mośku bo obrażanie na PW też jest karane warnem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja nie byłam w stosunku do ciebie wulgarna a sygnatura jest taka bo chciałam pokazać
jakiś to jesteś milutki dla nowych :]..szczerze spłynęło to po mnie jak woda...
ale pozwoliłam ci się podjarać jak dzieciakowi...widzę, że się udało

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
NO cóż może i była upierdliwa.. am doświadczyłem tego
ale nikt posiadający pewien poziom kultury by tak nie napisał
żal pl xenex....są pewne granice..ale ciebie jak poniesie to masakra

Jakaby nie była to nie powinnieneś był tak pisać
zwłaszcza, ze to dziewczyna

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
heh.. co do wypowiedzi @Deey. Chciałbym zaznaczyć że xenex też jest "nowy" ;)

1. Deey on cie przynajmniej nie oczarniał publicznie. Jest taka zasada - cokolwiek się mówi między sobą - nie powinno wyjść na wierzch ;) Też kiedyś tak zrobiłem że umieściłem rozmowę moją z typem, który "postąpił źle" i mimo tego że to ja miałem racje - przegrałem. Bo są granice prywatności.

2 .CYTAT
.szczerze spłynęło to po mnie jak woda...
ale pozwoliłam ci się podjarać jak dzieciakowi...widzę, że się udało

3. sory... Nie znam twojego wieku, ale to właśnie twoje zachowanie jest typowe dla "małolaty". Takie gierki to możesz robić z rówieśnikiem (zakładając że masz 10 lat, choć i 10 - latek jest mądrzejszy) a nie z osobami nieco bardziej rozwiniętymi.

4. Ja może i nie wyklnął bym cie tak jak xenex, ale po urażeniu mojej godności i dumy też bym wybuchł. Także nie licz na to że jeśli ty robisz sobie jaja, ten ktoś będzie sie dawał nabierać. Ale to nie ma znaczenia bo... (patrz z pkt 1)

Tyle z mojej strony. Więcej z mojej strony nie ma co pisać. POZDRO

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom