Data.4.

Status
Zamknięty.

start

New Member
:(
Mam problem porzyczyłem płyty kumplowi i gdzy je zwrucił tez chciałem zagrac ale :(:(:(:( 3 płyta a dokładniej data.4. jast uszkodzona lub w złym formacie i niewiem co zrobic czy mozna to naprawic albo sciagnac z neta czy sie wogule da prosze o pomoc jak ktos wie niech pisze !!!!!!!!!!!!!!! albo tu albo na gg prosze :):):)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
czy ja źle przeczytałem czy gothica masz na 3 płytach tak? Zrobiłeś sobie kopię zapasową czy po prostu masz pirata?

start

New Member
niedział wyskakuje przy instalacji niewłascwy format albo plik jest uszkodzony :(:(:(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Możesz spróbować zrobić z tego obraz. Wiesz jak?
Lub przegrać płytę na inną. To czasami pomaga.

Najemnik@

Member
CYTAT(Anioł Stróż @ 19-07-2008, 16:13) index.php?act=findpost&pid=189844
czy ja źle przeczytałem czy gothica masz na 3 płytach tak? Zrobiłeś sobie kopię zapasową czy po prostu masz pirata?

No przecierz Gothic II podstawowa versja na CD sklada sie z 3 plyt.

@topic zobacz czy nie ma zadnych wiekszych rys na tej plytce ewentualnie sprobuj czyscic.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Najemnik@ - ale pisałem z nim na GG i ma kopię zapasową ;]. I powiedziałem żeby oczyścił - nic nie dało..
Wiem że off top ale chciałem to wyjaśnić..
Jeżeli to co Rangiz napisał nie pomoże.. Musisz wziąć od kogoś innego..

gh0st22

Member
Jeżeli gothica masz z cdprojekt/gram.pl to wiem ze jest tam jakaś dożywotnia gwarancja na gry i jak ci się coś schrzani to możesz wymieć ale oczywiście ty płacisz za koszt przesyłki itd. Ale przecież gothic teraz taniutki jest to w ostateczności możesz kupić na jakimś allegro lub innym serwisie :p

start

New Member
Sprubuje jeszcze raz przeczyscic i zrobic obraz :) trzymajcie kciuki :p dzienks wszystkim

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom