Czysta Magiczna Ruda

Status
Zamknięty.

orlik

New Member
WITAM sorry ze zakladam temat o czystej magicznej rudzie ale szukalem i nadal nie rozumiem na czym to polega?:D
co trzeba zrobic zeby wykuc miecz z czystej magicznej rudy jakie mozna miecze wykuc co jets potrzebne? podajcie mi nazwy mieczy i gdzie mozna je kupic ?? wiem ze to jest sprawa losowa ale czy np nie ma jakiegos kowala ktory ma na 100 jakis miecz??
czekam na odp

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
broni z czystej mag. rudy nei mozesz kupic.

Żeby ją wyukuć musisz ukończyć zadanie na Wytapiacza rudy; czysta mag ruda znajduje się w skrzynkach generowanych losowa, w takich najlepszych. jedna to też nagroda za wyzwolenie nordmaru. plany także są w skrzyniach.

miecze to Moc Przodków, Miecz Przodków

orlik

New Member
zadanie od ingvara wypelnilem i nauczylem sie tej umiejetnosci
jakie zadanie jeszcze mam wykonac??
a zaluzmy ze czysta magiczna rude zdobede to co mam z tym zrobic?

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
zdobyć plan miecza przodków, podejść do kowadła i wykuć miecz ;) to chyba "najlepszy" sposób zrobienia coś z nią. :D chyba jeszcze miecz mistrzowski był do zrobienia... o ile dobrze pamietam 2x Katana i 1x czysta ruda i masz the best sword..

pozdro (ale katany wątpie że znajdziesz xD)

Eclipse

New Member
Ja wykonałem zadania wytapiaczy rud i podchodze do pieca i nie chce mi wytopić czystej rudy..... nie wiem o co chodzi

Eclipse

New Member
co może być przyczyną???? powiedxcie gdzie mozna znaleść sztabke czystej rudy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Było UWAŻNIE przeczytać mój post. Rudy nie wytapiamy, piec służ do czego innego. Ruda jest w, cytujęsamego siebie, "czysta mag ruda znajduje się w skrzynkach generowanych losowa, w takich najlepszych. jedna to też nagroda za wyzwolenie nordmaru"

skrzynie takie są np. w Ishtar.

Eclipse

New Member
już wiem. a ja wybrałem broń za wyzwolenie nordmaru. ide teraz za kare zaatakować assasynów . dzięki wielkie Dragomir

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom