No dobra gra się częściowo włącza a dokładniej są pierwsze filmiki (znaki firmowe Piranha bytes, Joowood...) ale potem nie ma nic jest muzyka z menu głównego i czarne tło
No to jak jest menu główne to naciśnij "Nowa Gra".
Chyba, że coś źle zrozumiałem to polecam zainstalować najnowsze stery do karty graficznej i może patch 1.6. Ale to nie temat o problemach z działaniem G3.
Śmignie spokojnie. Ale czy bez lagów to nie zagwarantuje. Uwierz mi, nie na takich maszynach cięło jak cholera. Tak to już jest z naszym ukochanym G3.
P.S. Radzę dokupić 1GB Ram, nie ma sensu bawić się w 512. Myśl przyszłościowo. Wiem, że może nie masz kasy ale warto nawet pożyczyć od kumpla.
siemka mam kompa:
Procesor:intel dual core 1,46 Ghz
grafika:GF 8400 GS 256mb
ram:1gb
i win vista czy gothic 3 powinien dobrze chodzic na tym kompie?i jakie ustawienia zastosowac zeby bylo dobrze?
CYTAT(Rangiz @ 17-07-2008, 09:47) index.php?act=findpost&pid=189584
Śmignie spokojnie. Ale czy bez lagów to nie zagwarantuje. Uwierz mi, nie na takich maszynach cięło jak cholera. Tak to już jest z naszym ukochanym G3.
P.S. Radzę dokupić 1GB Ram, nie ma sensu bawić się w 512. Myśl przyszłościowo. Wiem, że może nie masz kasy ale warto nawet pożyczyć od kumpla.
Gothic 3 nigdy nie bedzie dzialal dobrze bo jest nie stabilny ale na medium powinno ci srednio chodzic.
Eh, niewielka ilość RAM - u. Procesor też taki sobie. Nie myśl, że na tym G3 będzie chodził jaki marzenie. Jak masz fundusze to radzę dokupić przynajmniej 512 MB RAM ale zalecam od razu 1GB.
Małe zacinanie jest normalne w G3, nawet na potężnych maszynach gdyż...
CYTAT
Gothic 3 nigdy nie będzie działał dobrze bo jest nie stabilny
Ale tak jak mówiłem już. 1GB RAM - u to niewiele jak na G3. Gothic zawsze był RAMożerny. Dokupuj jak najprędzej następną kość jak chcesz ludzko pograć w to.
CYTAT(betonman @ 19-07-2008, 16:17) index.php?act=findpost&pid=189845
bez GF 88** albo radka 48** ja bym wogole nie ruszał. 2 gb to mus, a procek koniecznie dwu rdzeniowy.....chyab ze lubicie grac na low detalach....
wsyatrczy przerobic pliki i mozna grac na medium na 512 ramie ;]
tylko kilka rzeczy odpadnie typu oswietlenie i takie tam bedzie troche "inne" niz normalne medium
slaby procek, slaby ram grafa moze byc
radzil bym ci jakis procek 3ghz~ dokupic 1gb ramu
albo przerob pliczki za pomoca Tweak FIX wtedy ci plynnie bedzie chodzic jak na medium.
Eh, ludzie. Gothic 3 nie będzie nigdy płynnie chodził! Zawsze zdarzą się jakieś ściny. Możemy co najwyżej walczyć z ich częstotliwością.
Gdy dokupisz 1GB RAM - u to jakość gry będzie o niebo lepsza. Daję ci gwarancję. Bo właśnie w tej chwili to RAM, a raczej jego mała ilość, najbardziej pieprzy ci sprawę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.