Temat hm... dziwny.
Wypowiem się i zamykam otóż:
Nie jest to, to samo g.up co kilka miesięcy, czy lat temu i nigdy nie będzie, forum się zmienia ludzie również dużo znaczących userów odeszło, Ja ich na siłe tu nie zaciągne i nikt z Was pewnie też.
G.up upało taka jest prawda my wynieslismy je wysoko od piachu i reaktywacja się udała. Chcieliście gupa macie, ale jest źle...
Logo - kwestia kilku minut, muszę się wziąc i nie ma problemu to jest raczej szczegół według mnie, ale ok skoro to takie ważne.
Reklamy - I tu zaczeły się wasze skargi, ale z czegoś trzeba życ? Nie zawodny praktycznie serwer, pozycjonowanie i wsparcie techniczne jak i ochorna przed "hakerami" to dużo, a reklamy to chyba nie duża cena? Wy byście wszytsko chcieli za darmo i żeby było piekne, ale od siebie nie dajecie NIC. Jak klikniecie w reklamy 1000 RAZY to ją ściągne przyżekam na swoje dziecko i żone! Im więcej po klikacie tym szybciej znikną? Jedno kliknięcie to sekunda! Warto ją chyba poświecic?
Linki na odole strony i forum to sytem wymiany linków pomaga PRZY POZYCJONWANIU!
Strona głowna fakt jest mało dopieszczona, ale pracuję sam, wiele osób obiecuje złote góry a potem co? Nie widać ich. Kazdy potrafi narzekać, ale dać coś od siebie, czy też pomóc to tylko nieliczni
Przykro mi to mówić, ale krytyka wychodzi wam zajebiście, ale może tak ruszyć głowkami i stwierdzić fakt Może KUr*** Przydałaby mu się pomoc? Narzekajac i mówić jak jest źle nie pomagacie!
Mówicie, ze forum straciło klimat? Mamy 30 userów rejestrujacych sie dziennie a przebywają 5 minut - dlaczego?
Otóż WY starzy userzy g.up powinniście ich achęcic do pobytu na forum, a wy co? Spłodzicie posta na dzien i cieszycie się, na pewno jest tysiąc ciekawych wątków, które można zacząć, ale nie lepiej czekać, na świete nigdy.
macie problem, że nowi userzy nie umieją pisać, czy też piszą krótko. Sam kiedyś taki byłem i na BANK każdy z WAS, ale teraz jesteście wymiataczmi bo macie po kilo postów i range ciekawą. Oni potrzebuja wsparacia, a jadzac po nich nie pomagacie im. Jak jest w regulaminie Adminstracja nie odpowiada za odpowiedzi zamieszczone na forum. Może przemyslenia?
Nie mam zamiaru jak Wy narzekac i w ogóle, ale czasem wstawcie się w moją skóre, naprawdę jest ciężko, tymbardziej, że ma się tez swoje życie prywatne.
Nie odbieram was jako atak, chcecie pomóc i doprowadzić do perfekcji, ok rozumiem i ciesze się, Pisało tu pewnie z 20 osób? A ile z was pomoże choć w drobnym stopniu? NIKT. No tylko ReVeN pomógł przy logu a reszta? Zamkniecie się w sobie i nadal będziecie sie sadzić jak to jest zle!
Prosze was tylko o zrozumienie, i troche inicjatywy. Powiem, że nie trzymamy was tu na siłe, jesli kogoś przeraża, logo, reklamy itd to przykro mi , ale JA WAS tu trzymał na siłe nie będę.
Gadacie jak to jest źlę i nic sie nei dzieje na forum. rey wystartował z fajnym projektem, który ruszy gildie, ale TYLKo z waszym udziałem, ale to już dla was za dużo.
Przykro mi, ale taka jest prawda.
Co do postów typu kiedy odejde ....
Dnia 23 lutego zmieniam stan cywilny na żonaty a 3 czerwca rodzi się mój potomek, kiedyś i tak odejdę nic nei może wiecznie trwac.
Wyprowadzam się nie długo do małżonki i nie wiem, czy stać mnie bedzie na takie dobro jakim jest internet, nie mniej jednak nic nie jest przesądzone.
EOT