Czy To Już Koniec Misji W Myrtanie?

Status
Zamknięty.

Wysoki93

Active Member
Jestem po stronie buntowników, 36 punktów zaufania u nich, odbiłem Ardeę, Cape Dun, Monterę i Gothę.
Problem w tym, że jak zabiłem demona w Gotha i zszedłem na dół to nagle rzuciły się na mnie orkowie z Faring.
I teraz atakują mnie wszyscy orkowie jakich napotkam.
Czy to oznacza, że wszystkie misje w miastach Faring, Silden itd. są już dla mnie niedostępne??
Jeśli można zrobić coś, aby orkowie mnie nie atakowali, to napiszcie co to jest i jak to zrobić.
W ostateczności mogą być kody - zależy mi na tych misjach, bo w końcu nudno jest teraz :(

Kacperex

KacŚpioszek
Można odbic tylko 2 miasta jeśli odbijesz wiecej to orkowie Cię nie lubia i atakuja. Zacznij grę od nowa lub cofnij się w savie. Po prostu odbij na razie tylko 2 miasta potem sobie porób zadania i podbij expa i wtedy zdobądź miasta.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Temat był poruszany wielokrotnie. Jak odbijesz taką ilość miast jaką podałeś, nie możesz rozmawiać z innymi w miastach, ponieważ od razu cię atakują. Ja np. miałem jakiś błąd w grze i nie mogłem rozmawiać tylko z przywódcami. Ale to był jakiś błąd. I z twoim problemem nic się na da zrobić.

Edit / kacpi wyprzedziłeś mnie o sekundę o_O

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom